28.12.17

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Χωρίς αύξηση μισθωμάτων στην Κεντρική Αγορά

Δεν θα γίνουν αυξήσεις κατά το 2018 στα μισθώματα των καταστημάτων, στην Κεντρική Αγορά αλλά και των θέσεων πώλησης της Δημοτικής και Λαϊκής Αγοράς Καλαμάτας. 
Την απόφαση αυτή πήρε το διοικητικό συμβούλιο της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας ΑΕ  - ΟΤΑ  (27 Δεκεμβρίου) 2017, εξ αιτίας της συνεχιζόμενης οικονομικής ύφεσης. Στην ίδια συνεδρίαση εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του οικονομικού έτους 2018 και το τεχνικό πρόγραμμα της Εταιρείας
Με την εκδήλωση «Ο Ταΰγετος κερνάει και χορεύει» αποχαιρετά το 2017 η Κεντρική Αγορά Καλαμάτας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017 (9.30 το πρωί) στο χώρο πώλησης Βιολογικών Προϊόντων της Κ.Α.Κ.
Θα περιλαμβάνει μουσική και τραγούδια από το συγκρότημα «Σπονδές», παραδοσιακούς χορούς από το Σύλλογο Απανταχού Λαδαίων. Θα μοιραστούν κεράσματα προσφορά των Πολιτιστικών Συλλόγων Αλαγονίας, Αρτεμισίας, Καρβελίου, Λαδά, Νέδουσας και του Λαογραφικού Συλλόγου «Η Κουτσαβίτικη Φορεσιά».
Επίσης θα προσφερθούν στους επισκέπτες της Αγοράς χόντρος, μελομακάρονα, κουραμπιέδες, κουταλίδες, χαλβάς και τσίπουρο καυτό με μέλι. Κι αυτό το πρωί του Σαββάτου θα βρίσκεται στην Κεντρική Αγορά ο Άγιος Βασίλης, για να δώσει χαρά στα παιδιά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου