28.12.17

Η Κομμώτρια των πλούσιων κυρίων στα βόρεια προάστια είχε και άλλα προσόντα

Οι ικανότητές της στην κομμωτική άνοιξαν πολλά σπίτια των βορείων προαστίων σε μια 50χρονη και οι ευκατάστατες κυρίες, που ήθελαν κατ' οίκον περιποίηση, έκαναν ουρές για ένα ραντεβού!
Ετσι, δεν άργησε να χτιστεί μια σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στην κομμώτρια και στις πελάτισσες, που την έκαναν να νιώθει σαν στο σπίτι της, χωρίς όμως να φαντάζονται ότι είχε και μια δεύτερη, καλά κρυμμένη προσωπικότητα!
Η εμφανίσιμη και κομψή κομμώτρια ήταν μια μανιώδης... κλεπτομανής που, κάτω από τη μύτη των γυναικών τις οποίες χτένιζε και κούρευε, άρπαζε από χρήματα μέχρι... τρόφιμα! Μια από τις ευκατάστατες πελάτισσές της ξεσκέπασε τη δράση της, όταν αντιλήφθηκε ότι από το σπίτι της εξαφανίζονταν μυστηριωδώς αρκετά πράγματα.
Μάλιστα, όπως εξήγησε στον έκπληκτο σύζυγό της, το περίεργο ήταν ότι δεν χάνονταν μόνο ακριβά αντικείμενα και χρήματα, ακόμη και εσώρουχα γνωστών οίκων από τα συρτάρια της, αλλά και... κρέατα από το ψυγείο!
Φυσικά, δεν επρόκειτο για... μεταφυσικά φαινόμενα, κι έτσι ο σύζυγος κάλεσε αστυνομικούς για να καταγγείλει τις κλοπές. Εκείνοι ζήτησαν τη λίστα των προσώπων που μπαινοβγαίνουν στο σπίτι και το παγίδευσαν κρυφά με αθέατες κάμερες. Τα βίντεο που καταγράφηκαν ήταν αποκαλυπτικά: Η κομμώτρια, που βρισκόταν για αρκετή ώρα κάθε φορά στο σπίτι, έβρισκε ευκαιρία να «σουφρώσει» ό,τι της «γυάλιζε», ακόμη και τα... φιλέτα από τον καταψύκτη!
Μάλιστα, λόγω της οικειότητας που είχε αναπτύξει και της εξασφάλιζε ελεύθερη μετακίνηση στους χώρους του σπιτιού, κατάφερνε να αρπάζει και τα ακριβά εσώρουχα της κυρίας, καθώς και τα ρούχα που έβρισκε απλωμένα στο σκοινί! Σε μια χαρακτηριστική σκηνή που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα, η ιδιοκτήτρια φαίνεται ότι φεύγει για λίγο αφήνοντας την κομμώτρια μαζί με τον γιο της.
Οσο έλειπε, η «μακρυχέρα» κατάφερε να ανοίξει την τσάντα της, να βγάλει το πορτοφόλι, να πάρει χρήματα και να το ξαναβάλει στη θέση του, χωρίς ο μικρός να αντιληφθεί το παραμικρό!
Μετά τη σύλληψη της κλεπτομανούς κομμώτριας, που κατάγεται από τη Λέσβο και κατοικεί στο Χαλάνδρι, οι αστυνομικοί του Τμήματος Βριλησσίων διαπίστωσαν ότι είχε ρημάξει και άλλες πελάτισσές της στα βόρεια προάστια, τις οποίες κάλεσαν να δηλώσουν τις κλοπές και να αναγνωρίσουν κλοπιμαία που βρέθηκαν στην κατοχή της.
Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη στην 50χρονη για διακεκριμένη κλοπή κατά συρροή σε βαθμό κακουργήματος και την άφησε ελεύθερη με εγγύηση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου