" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

2.12.17

ΗΠΕΙΡΟΣ - Κατακλυσμός στα Ζαγόρια κατά της διάρκεια της νύχτας. Υπερχείλισε ο ποταμός Λούρος

Κατακλυσμός χτύπησε τα Ζαγόρια κατά τη διάρκεια της νύχτας. 
Στο κεντρικό Ζαγόρι ο δρόμος προς το Τσεπέλοβο μετατράπηκε σε χείμαρρο και χρειάστηκε η επέμβαση μηχανημάτων της Πολιτικής Προστασίας, πυροσβεστών και της τροχαίας προκειμένου αφενός να αποκατασταθεί η κυκλοφορία, και αφετέρου να δοθούν οδηγίες στους διερχόμενους οδηγούς.
Την κατάσταση επιδέινωσε η πυκνή ομίχλη που προκάλεσε μειωμένη ορατότητα.
Στη Λαγκάδα Κόνιτσας η υπερχείλιση του ποταμού Σαραντάπορου διέκοψε την πρόσβαση στον οικισμό. Όπως αναφέρει το Epirus tv news, πολίτες αναφέρουν απόψε διαρκώς προβλήματα κατολισθήσεων σε σημεία του επαρχιακού και εθνικού οδικού δικτύου της Ηπείρου.
 Οι αρμόδιες υπηρεσίες ,οι δήμοι και οι φορείς παραμένουν σε επιφυλακή αφού τα έντονα καιρικά φαινόμενα συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.
Άσχημη είναι η κατάσταση στον Λούρο Πρέβεζας από την σφοδρή βροχόπτωση που έπληξε χθές το βράδυ  την περιοχή. Όπως αναφέρει το mypreveza.gr, κάτοικοι των οποίων τα σπίτια είναι από την πλευρά του ποταμού έχουν πανικοβληθεί, καθώς το ποτάμι έχει υπερχειλίσει και το νερό βρίσκεται σε τέτοιο ύψος που ουσιαστικά τους έχει εγκλωβίσει στο εσωτερικό. Η πυροσβεστική έχει κληθεί να απεγκλωβίσει ανθρώπους που βρίσκονταν σε σπίτια η καταστήματα, ενώ ζημιές έχουν υποστεί περισσότερες από 20 κατοικίες.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου