24.2.18

"Πέπλο" θανάτου στην Πάτρα - Δυο αυτοκτονίες και μια απόπειρα σε μια εβδομάδα

aytoktonia_seferh_1_0.jpgΗ αρχή έγινε την Τρίτη όταν 49χρονος Εφοριακός, έβαλε τέλος στην ζωή του στρέφοντας κυνηγετικό όπλο στο στήθος του.

Η τραγική είδηση έγινε γνωστή όταν οικείοι του που τον αναζητούσαν, τον εντοπίσαν νεκρό στο σπίτι του επί της οδού Σεφέρη 60 στην Πάτρα. 
Με την συνδρομή κλειδαρά μπήκαν στο σπίτι και ήρθαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα.
Ο εφοριακός είχε καταφέρει θανατηφόρο πλήγμα στην καρδιά με κυνηγετικό όπλο. Δίπλα του βρέθηκαν δυο σημειώματα.
Το μεσημέρι της Πέμπτης κατεγράφη ένα τραγικό περιστατικό με αυτόχειρα αυτή την φορά 62χρονο, πατέρα ενός παιδιού τριών ετών.
2_2.jpg
Ο άνδρας  αφού πήγε και παρέλαβε το παιδί απο τον παιδικό σταθμό μαζί πήγαν στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας στην οδό Δημοκρατίας 61.
Εκεί βρίσκονταν δυο τεχνίτες. Ο 62χρονος Χ.Σ. είπε στον έναν να φύγουν από τον χώρο. Εκείνος είδε την κατάσταση του 62χρονου και προσπάθησε να του μιλήσει ωστόσο εκείνος τον έδιωξε.
Σύμφωνα με πληροφορίες μπήκε στο σπίτι κλείδωσε σε ενα δωμάτιο τον 3χρονο και με την καραμπίνα του αυτοπυροβολήθηκε στο διπλανό δωμάτιο.
Λίγη ώρα αργότερα η γυναικα του, ο γαμπρός του και η αδερφη του έφτασαν στο σημείο αφού τον αναζητούσαν απο νωρίς. Άκουσαν το παιδί να κλαίει και μπήκαν στο σπίτι από ένα παράθυρο που έσπασαν.
Ξεκλείδωσαν το παιδί και προσπάθησαν να το ηρεμήσουν ενώ στο διπλανό δωμάτιο εντόπισαν το άψυχο σώμα του 62χρονου.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο βρέθηκε και σημείωμα στο οποίο ο αυτόχειρας αποδίδει την αποφαση του σε προσωπικούς λόγους.
n-suicide-internet-628x314.jpg
Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας οι Αστυνομικοί με την συνδρομή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, απέτρεψαν 58χρονη Πατρινή να αυτοκτονήσει. Είχε κάνει γνωστή την πρόθεση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο F.B. 
Σύμφωνα με πληφορορίες του tempo24.gr, το Σώμα Διώξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισε το "ίχνος" και αμέσως ενημερώθηκε το Β Αστυνομικό Τμήμα Πατρών, άνδρες του οποίου μετέβησαν στο σπίτι της παρολιγον αυτόχειρα. Στη συνέχεια συνοδεία της νεαρού γιου της, μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού και ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας.
 Αγνωστοι παραμένουν οι λόγοι που οδήγησαν την 58χρονη να βάλει τέλος στη ζωή της.

πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου