23.2.18

ΠΟΛΙΚΗ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ !!! Oι Έλληνες προτίμησαν να βλέπουν Survivor και όχι την συνεδρίαση της Βουλής για την NOVARTIS

Η δημόσια τηλεόραση που μετέδιδε ζωντανά τη συνεδρίαση καταποντίστηκε σημειώνοντας..... πολική τηλεθέαση η οποία δεν ξεπέρασε το 2,6%!

Θα περίμενε κάποιος πως όταν προκύπτει ένα μείζον πολιτικό θέμα, έστω και σε ικανοποιητικό ποσοστό το τηλεοπτικό κοινό θα στρέψει το βλέμμα του σε αυτό. Κι όμως η μαραθώνια συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής για την πρόταση σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση NOVARTIS όχι μόνο δεν μαγνήτισε τα βλέμματα αλλά τα έστρεψε στον ανταγωνισμό και κυρίως στην ελαφρά ψυχαγωγία. 
Η δημόσια τηλεόραση που μετέδιδε ζωντανά τη συνεδρίαση καταποντίστηκε σημειώνοντας πολική τηλεθέαση η οποία δεν ξεπέρασε το 2,6%! 
Αντιθέτως, το «Survivor» έσπασε τα κοντέρ και σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης. Συγκεκριμένα το ριάλιτι επιβίωσης το παρακολούθησε το 45% στο κοινό 15 – 44, και το 39,7% στο 18 – 54. 
Οι άνδρες ηλικίας 18 – 24 το είδαν σε ποσοστό 54%, όπως και οι γυναίκες του αντίστοιχου ηλικιακού κοινού. Εντυπωσιακές ήταν οι επιδόσεις του ριάλιτι και στους άνδρες 25 -44 με 48,1% παρά το γεγονός ότι ήταν βραδιά Champions League!
Δεύτερο στις προτιμήσεις του κοινού ήρθε το άλλο ριάλιτι, το «Master Chef» με 26,9% στο 18 – 54 και 44,3% στους άνδρες 18 – 24.
Εξαιρετικά τα ποσοστά και για τις ελληνικές σειρές του Alpha οι οποίες «φλερτάρουν» σταθερά με το 30%.




protothema.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου