23.2.18

Αρχίζουν οι σχολικές εκδρομές

Είναι η περίοδος που οι περισσότερες πόλεις της Ελλάδας θα αρχίσουν να δέχονται τις σχολικές εκδρομές. 
Η Καλαμάτα, όλα τα προηγούμενα χρόνια έχει δείξει πως είναι ένας αγαπητός προορισμός όσων διοργανώνουν τέτοιου είδους εκδρομές (εκπαιδευτικοί, σύλλογος γονέων και κηδεμόνων ακόμη και τουριστικοί πράκτορες). 
Από τους ξενοδόχους έγινε γνωστό πως το πρώτο σχολείο θα έλθει την Κυριακή. Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι η Καλαμάτα θα υποδεχθεί χιλιάδες μαθητές σχολείων, απ' όλη την Ελλάδα. Μάλιστα εκτιμάται ότι ίσως είναι και περισσότεροι από πέρυσι.
Υπενθυμίζεται ότι από το δήμο Καλαμάτας έχει γίνει διαφήμιση της πόλης και της περιοχής της, σε όλα τα σχολεία της χώρας, με πληροφορίες, φωτογραφίες κ.λπ.
** Η έναρξη της τουριστικής περιόδου πλησιάζει και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μεσσηνίας κ. Δημ. Καραλής συναντήθηκε με τον δήμαρχο Π. Νίκα.
Στη συζήτηση αντάλλαξαν απόψεις και έγιναν εκτιμήσεις για την τουριστική περίοδο 2018 και η περεταίρω συνεργασία μεταξύ δήμου Καλαμάτας και Ένωσης Ξενοδόχων. Κρίθηκε σκόπιμη η ανάπτυξη και καλύτερη λειτουργία του κεντρικού τουριστικού γραφείου και του εκθετηρίου προϊόντων και υπηρεσιών που έχει  ο δήμος στο παλιό δημαρχείο.
Μάλιστα αποφασίστηκε να διατεθεί από την Ένωση Ξενοδόχων μία εξειδικευμένη υπάλληλος. Θα βρίσκεται καθημερινά εκεί με σκοπό να εξυπηρετεί τους επισκέπτες.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου