3.5.18

Διαπλοκή, σπατάλες, ''ημέτεροι'', χορηγίες κ.ά.: Το ''γλέντι'' με χρήματα του ΕΟΤ, συνεχίζεται στην Νέα Υόρκη

Μπορεί στις περίπου 800.000 τουρίστες τον χρόνο που επισκέπτονται την Ελλάδα από ΗΠΑ, να είναι οι μισοί -το ελάχιστο- 'Ελληνες Ομογενείς που πηγαίνουν στην πατρίδα με αμερικάνικο διαβατήριο (άρα καταγράφονται ως ''Αμερικανοί''), μπορεί η ''φευγάτη'' και γραφική τουρίστρια υπουργίνα Τουρισμού, να μιλάει γιά...''θριάμβους'' και ''προσέλκυση εκατομμυρίων τουριστών από ΗΠΑ'', μπορεί το χρήμα γιά την τουριστική προβολή της Ελλάδας στις ΗΠΑ να ρέει άφθονο, χωρίς πρακτικά αποτελέσματα, αλλά όπως αποδεικνύεται, ποσοστό του χρήματος δίνεται ως ''χορηγίες'' σε μικρο-μέτρια ελληνόφωνα ΜΜΕ Αστόριας Νέας Υόρκης, τα οποία, υποτίθεται, προβάλουν την Ελλάδα τουριστικά, στους...'Ελληνες Νέας Υόρκης και περιχώρων!!! Σε μετάφραση, γιά να προβάλουν αυτά, τις αποτυχημένες και διαπλεκόμενες, Κουντουρά και Καματερού (διευθύντρια γραφείου ΕΟΤ, Νέα Υόρκη). Μάλιστα, στις χορηγίες σε ελληνόφωνα ΜΜΕ, κατά σύμπτωση όλα στην Αστόρια Νέας Υόρκης, έχει προστεθεί και ο...''λομπίστας'' Λαρυγγάκης του γραφικού ΑΗΙ...!!!
Αυτά τα φαιδρά, ακόμα συμβαίνουν, σαν να μην άλλαξε τίποτα στην Ελλάδα. Λες και η Ελλάδα ''έσκισε'' τα μνημόνια και πορεύεται με οικονομική ανάπτυξη, τεράστια.
Μιά ματιά στην ''Διαύγεια'' και στις αποφάσεις γιά χρήμα από τον ''Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού'' (ΕΟΤ), μας δείχνει ότι το Γραφείο ΕΟΤ στην Νέα Υόρκη, έχει στήσει ''γλέντι'' με ''ημέτερους'', ενώ οι μετακινήσεις της διευθύντριας ανά τις ΗΠΑ και αλλού, χρεώνονται πολύ ακριβά και ''πρώτη θέση'' στις αεροπορικές εταιρίες (π.χ. αεροπορικό εισιτήριο Νέα Υόρκη, Ουάσιγκτον, Νέα Υόρκη, 1.000 δολ.).
Εντυπωσιακές είναι και οι ''αναθέσεις έργων'' που κάνει η κυρία: Κατά ''σύμπτωση'', δικηγορική εταιρία φίλων, συντήρηση ηλεκτρονικού εξοπλισμού σε φίλους και άλλα αξιοπερίεργα.
(Θα υπάρξει και συνέχεια, με αποδεικτικά στοιχεία, γιατί η ''διαπλεκόμενη αλητεία'' ΕΟΤ στις ΗΠΑ, παρατράβηξε).

(Διαβάστε και δείτε τον σχετικό πίνακα με χορηγίες: www.kalami.us)

..................

- Tα φαιδρά στο Σικάγο, με αφορμή την ετεροχρονισμένη παρέλαση γιά την 25η Μαρτίου.
- Τo ''ταμείο είναι μείον'' στην -υποτιθέμενη- ''πλούσια'' Μητρόπολη Σικάγου

..................

Ο γραφικός υφυπ. Εξωτερικών Τ. Κουίκ και ο πρόεδρος ελλην. Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης, Π. Γαλάτουλας, αυτοανακηρύχτηκαν σε... ''νταβατζήδες'' του απόδημου Ελληνισμού !!!

...............

www.kalami.us    |    www.kalami.news

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου