2.5.18

Απίστευτη έρευνα της Sirina: Τα βίτσια των Ελλήνων στο κρεβάτι

 Μάχιμοι οι Καλαματιανοί !!!
 
Με αφορμή τις μετρήσεις της επίσημης ιστοσελίδας της «Sirina Entertainment», τους πρωταγωνιστές της αλλά και τα βιογραφικά επίδοξων πορνοστάρ που λαμβάνει καθημερινά ο ιδρυτής της Δημήτρης Σειρηνάκης, έρευνα της διασημότερης εταιρείας παραγωγής πορνό στην Ελλάδα ρίχνει φως στα καλά κρυμμένα «μυστικά» των ταινιών που παρακολουθούν οι Έλληνες.
Όπως αποδεικνύεται, τις πιο σκληροπυρηνικές πρωταγωνίστριες αισθησιακών ταινιών της βγάζει η Θεσσαλονίκη. Και μάλιστα σε ποσοστό 60%. Το 20% κατάγεται από την Αθήνα, μόλις το 5% από την Πάτρα, ενώ το υπόλοιπο 15% είναι διασκορπισμένο σε ολόκληρη την Ελλάδα.
- Μόνο το 38% των Ελληνίδων πορνοστάρ έχει πει «ναι» στο πλαστικό στήθος. Αυτό κι αν δεν το περιμέναμε…
- Οι μισές Ελληνίδες που τολμούν το πορνό, «κρεμούν τις ζαρτιέρες τους» μετά το τέλος του γυρίσματος της πρώτης τους ταινίας. Ένα και καλό, που λένε.
- Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, από τους 1.200.000 μοναδικούς χρήστες το μήνα, το 83% των επισκεπτών του site της Sirina είναι άντρες και το 17% γυναίκες. Εξ’ αυτών, το 33,5% είναι ηλικίας 24 – 35 ετών, το 27% 18 – 24 ετών, το 15,5% 35 – 44 ετών, ενώ το 11% ανήκει στην κατηγορία άνω των 55.
Τι προτιμά ο Έλληνας στο πορνό
Όπως έχει δηλώσει ο Σειρηνάκης σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, ο Έλληνας λατρεύει το ερασιτεχνικό πορνό. Κάτι που επιβεβαίωσε και η έρευνα της Sirina που αποκαλύπτει πως το 60% των χρηστών προτιμά τα ερασιτεχνικά βίντεο.
Την πρωτιά, βέβαια, κλέβει το anal sex, με το συντριπτικό ποσοστό του 78%!
Οι υπόλοιπες κατηγορίες που κερδίζουν το μεγαλύτερο μέρος του κοινού είναι με σειρά προτίμησης οι εξής:
- MILF: 19%
- Teens: 12%
- Mamma: 8,5%
- Gay: 7,5%
- Ελληνικές 7%
- Λεσβιακό 6%
- Casting 5,5%
- Μασάζ: 5%
- Σεξ θεία, ξαδέρφη, οικιακή βοηθό: 4%
- Όργια: 3%
Έτσι θέλει ο Έλληνας την πορνοστάρ
Οι κατηγορίες των πρωταγωνιστριών των ταινιών πορνό που διεγείρουν περισσότερο τους άντρες είναι οι εξής:
- Με brazilian bikini wax
- Extended
- Hollywood
- Με bikini wax
Οι πιο «καυτές» Ελληνίδες πρωταγωνίστριες
Σύμφωνα με όσα παρακολούθησαν οι χρήστες, οι πρωταγωνίστριες των οποίων οι ταινίες «έπαιξαν» περισσότερο είναι με σειρά προτίμησης οι:
- Τζούλια Αλεξανδράτου
- Μαριάννα Ντούβλη
- Βούλα Βαβάτση
- Χριστίνα Ρουσσάκη
- Μαρία Αλεξάνδρου
- Inna
- Νικολέτα Ρωμανού
- Ηλέκτρα Γαλανού
Αξίζει να σημειωθεί ότι το 71% των πρωταγωνιστών δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένο από την πράξη κατά τη διάρκεια του γυρίσματος.
"Μάχιμοι" σε Λαμία και Λάρισα
Τα δεδομένα των διευθύνσεων IP των χρηστών έδειξαν πως οι πιο «μάχιμοι» χρήστες ζουν στη Λαμία, με τους Λαρισαίους, του Ζακυνθινούς, τους Βολιώτες, τους Καλαματιανούς, τους Πατρινούς, τους Ροδίτες, τους Ηρακλειώτες, τους Θεσσαλονικείς και τους Αθηναίους να ακολουθούν…
Πέμπτη, μέρα... ιερή
Τα στοιχεία έδειξαν πως η Πέμπτη είναι η πιο kinky μέρα με ποσοστό επισκεψιμότητας 14,49%. Όσο για την ημέρα που οι χρήστες είναι… ήσυχα παιδιά; Δεν είναι άλλη από την Κυριακή με 13,73% των επισκεπτών του μήνα να μπαίνουν στην ιστοσελίδα της Sirina.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου