5.5.18

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΗΝ Β ΤΟΠΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ Ο ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ
 
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ στιγμή στην ιστορία των 30 χρόνων ήρθε για τον Παντριφυλιακό Καλονερού που επάξια στέφθηκε στο γήπεδο της Κυπαρισσίας, Πρωταθλητής στην Β' τοπική κατηγορία ανεβάζοντας τον πήχη του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου, με την είσοδό του στην Α1 Κατηγορία.
Η τελευταία πράξη του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο
στο γήπεδο της Κυπαρισσίας, στον τελευταίο αγώνα με τον Αστέρα Βαλύρας που έληξε με το ευρύ σκορ 6-1 υπέρ του Καλονερού. 4 τέρματα για την ιστορία πέτυχε ο Κορακοβούνης, από ένα Κορμπής και από ένα Δεμπεγιώτης μετά από πάσα του στον μεγάλο σκόρερ της ημέρας. 
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ο εκπρόσωπος της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας κ. Άγγελος Γεωργόπουλος με εκπροσώπους της Ένωσης απένειμε το Κύπελλο του Πρωταθλητή με μετάλλια σε όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν, αλλά και τον Προπονητή της ομάδας κ. Σάκη Διονυσόπουλο. 
Μετάλλια εκ μέρους του Δήμου έδωσαν ο αναπληρωτής δημάρχου και Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Γιάννης Μερκούρης, ο Πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου Μεσσηνίας κ. Ζαχ. Κανελλόπουλος και εκπρόσωποι φορέων. 
Παρουσία του Διοικητικού συμβουλίου οι Πρωταθλητές γιόρτασαν την άνοδο με σαμπάνιες, κέφι, μουσική και με πολλές φωτογραφίες κάνοντας τον Γύρο του Θριάμβου, παρουσία των φιλάθλων της ομάδας που ήταν παρών στο γήπεδο.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ
Ο εκπρόσωπος του Δ.Σ. της ομάδας και επί πολλά χρόνια Πρόεδρος κ. Σάκης Γαλάνης ευχαρίστησε όλους τους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία και σε όσους πίστεψαν στην ομάδα που αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο στο τοπικό ποδόσφαιρο, παρουσία μάλιστα του Γενικού Γραμματέα του συλλόγου που μίλησε για ένα μεγάλο όνειρο που έγινε..πραγματικότητα.
Αφιέρωσε το Κύπελλο του Πρωταθλήματος στους αποβιώσαντες Προέδρους όπως ο Άρης Γκόγκας, ο Παναγιώτης Γκόγκας, στον επί πολλά χρόνια σύμβουλο που δεν βρίσκεται σήμερα την ζωή τον ακούραστο Γιώργο Κλεφτάκη, όπως επίσης και στην μνήμη του αδικοχαμένου νεαρού ποδοσφαιριστή Αντώνη Βουδούρη. 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου