4.5.18

Δασκάλα έκανε σeξ με 13χρονο μαθητή της μέσα στην τάξη

Πρόκειται για ένα τέρας 

Αυτό λένε οι εξοργισμένοι γονείς του μαθητή από την Αριζόνα για τη δασκάλα η οποία κατηγορείται ότι είχε σεξουαλική επαφή με το γιο τους. Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες. Όμως όπως αποκαλύπτεται είχε σχέση και με άλλο μαθητή.
Ως και ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο έκανε ο σύζυγός της κατηγορούμενης για σεξουαλική επαφή και παρενόχληση ανηλίκου, δασκάλας από την Αριζόνα, προκειμένου η πρόταση γάμου να είναι εντυπωσιακή.
Λίγο αργότερα παντρεύτηκαν και ο ευτυχισμένος γαμπρός ανέβασε στο youtube τα χορευτικά τους στιγμιότυπα.
Τρία χρόνια αργότερα ο ίδιος άντρας εκλιπαρεί τους γονείς του μόλις 13 ετών μαθητή να αποσιωπήσουν ότι η γυναίκα του είχε σεξουαλικές σχέσεις με το παιδί τους και ότι του έστελνε γυμνές φωτογραφίες της.
Τώρα η δασκάλα Μπρίτανι Ζαμόρα αρνείται τις κατηγορίες ότι έκανε σεξ με τον ανήλικο τη μια φορά μάλιστα μέσα στην τάξη.
Είχε σχέσεις και με άλλο ανήλικο μαθητή
Μερικές εβδομάδες πριν από τη σύλληψή της αποκαλύφθηκε στο σχολείο ότι η 27χρονη δασκάλα είχε σχέση και με άλλον μαθητή της.
Ο διευθυντής του σχολείου διεξήγαγε διήμερη έρευνα . Σύμφωνα με τις σημειώσεις του οι μαθητές του λένε ανησυχητικά πράγματα σχετικά με τη σχέση δασκάλας-μαθητή: «Δεν κάνει καθόλου εργασίες και παίρνει καθαρό Α».
Οι γονείς του δεύτερου θύματος της σκέφτονται να υποβάλουν μήνυση κατά του σχολείου, αφού δεν προστάτεψε τον γιο τους αλλά ούτε και τα άλλα αγόρια από τις ανεξέλεγκτες ορέξεις της δασκάλας .

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου