" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

5.5.18

Τελειώνει(;) το σίριαλ με τη μαρίνα Πύλου


Τέλος στο πολυετές σίριαλ (πέντε χρόνια προωθείται ο διαγωνισμός!) με την παραχώρηση της μαρίνας Πύλου επιχειρεί να βάλει η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, η οποία τις τελευταίες εβδομάδες προχώρησε σε σειρά πρωτοβουλιών για να ξεμπλοκάρει η υπόθεση.
Ο μοναδικός, όπως φαίνεται, υποψήφιος, η TEMES της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου, έχει προθεσμία μέχρι τις 8 Μαΐου, ώστε να οριστικοποιήσει το κοινοπρακτικό σχήμα και να καταθέσει προσφορά.
Η TEMES είναι ο φορέας ανάπτυξης του τουριστικού συγκροτήματος Costa Navarino και η μαρίνα της Πύλου «κουμπώνει» με τα σχέδια περαιτέρω ανάπτυξης που προωθεί αυτή την περίοδο, όπως οι πολυτελείς βίλες.
Στις 19 Οκτωβρίου 2013, πριν από σχεδόν πέντε χρόνια δηλαδή, είχε ανακοινωθεί πως οκτώ όμιλοι, μεταξύ των οποίων και η TEMES, είχαν περάσει στο τελικό στάδιο. 
Από τα… συμφραζόμενα, πάντως, στις τελευταίες αποφάσεις του ΤΑΙΠΕΔ φαίνεται πως θα διευρυνθεί η κοινοπραξία υπό την TEMES.πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου