1.6.18

Δήλωσε ότι τη βίασε αλλά η υπόθεση πήρε… άλλη τροπή



Μια περίεργη ιστορία είχε μάλλον το τέλος που της άξιζε

Μια νεαρή γυναίκα που κατηγόρησε τον πρώην σύντροφό της για σεξουαλική κακοποίηση αντιμετωπίζει πια σοβαρά προβλήματα με τον νόμο, μιας και σπατάλησε πολύτιμο αστυνομικό χρόνο!
Αυτά έπαθε η 18χρονη Hannah Sandover από το Γουίλσαϊρ της Αγγλίας, που διατηρούσε ερωτική σχέση με τον άντρα που κατηγόρησε για τον βιασμό της, όπως αποκαλύπτει η «Daily Mail». Όταν χώρισαν, είπε στις φίλες της ότι τη βίασε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του επιστρέφοντας μια μέρα στην πόλη.
Μια από τις φίλες της κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, κάτι που αποδέχτηκε αμέσως η Sandover: «Έγινε επιθετικός και με εγκλώβισε, του έλεγα να σταματήσει. Νομίζω πως με νάρκωσε μέσω του νερού που έπινα», έγραφε στην έκθεση της αστυνομίας.
Όσο τα ισχυρίζονταν βέβαια όλα αυτά, για τον βιασμό της στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, είπε στην αστυνομία ότι και ένας τρίτος ήταν στο αυτοκίνητο, ένας κοινός τους φίλος, ο οποίος άκουγε μουσική με τα ακουστικά του και δεν κατάλαβε τίποτα.
Η ιστορία της άρχισε να αλλάζει μαγικά όταν την πήγαν στο νοσοκομείο για τη σχετική κλινική εξέταση, λέγοντας τώρα πως δεν την είχε ναρκώσει. Στο τέλος, παραδέχτηκε πως η σεξουαλική επαφή ήταν συναινετική, αν και η ιστορία της δεν θα τέλειωνε εδώ.
Παρά στο δικαστήριο, όπου ομολόγησε πως χαράμισε τον χρόνο της αστυνομίας με τα καμώματά της. Καταστρέφοντας ταυτοχρόνως και τον ψυχισμό του νεαρού, ο οποίος κρατήθηκε για πολλές ώρες και υποβλήθηκε σε ένα σωρό εξετάσεις, όπως είπε ο εισαγγελέας Ryan Seneviratine, καταλήγοντας: «Η δεσποινίς Sandover είναι εξαιρετικά τυχερή που δεν κατηγορήθηκε για παρεμπόδιση δικαιοσύνης, μόνο και μόνο εξαιτίας της ηλικίας της αλλά και του γεγονότος ότι δεν έχει άλλες καταδίκες».
Η υπόθεση που εκκρεμεί εναντίον της θα εκδικαστεί στις 8 Ιουνίου, μιας και από θύμα έγινε θύτης…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου