1.6.18

Μη σκαλίζετε τη στάχτη ...

Το ότι  η  χώρα μας πιέζεται για να κλείσει το Σκοπιανό είναι κάτι παραπάνω από φανερό!  
Το ότι περιμένει και κανένα ψευτο- αντάλλαγμα με τέτοια πίεση που δέχεται από Ανατολάς  στρατιωτικά και από Δυσμάς οικονομικά, και αυτό είναι θεμιτό!  
Το ότι χάσαμε δεκαετίες με την εθνική μας χοντροκεφαλιά και τα εμπάργκο που κανένας δεν κατάλαβε, και πολλοί δικοί μας κονόμησαν  και αυτό είναι γεγονός!
Η κυβέρνηση πάει να κλείσει επιτέλους αυτό το θέμα και καλά κάνει!  
Κι αν πετύχει ένα Βόρεια Μακεδονία που είναι κάπως λογικό θα είναι μία κάποια επιτυχία, όταν αυτοί ονόμαζαν το κράτος τους Μακεδονία  δεκαετίες  και οι πάντες στον πλανήτη τους αποκαλούν έτσι!  
Ερωτώ λοιπόν, είναι προτιμότερο να παραμείνει έτσι το όνομα: 
Και ερωτώ ακόμα;  τι θέλουν οι συμπατριώτες μας με τα συλλαλητήρια; 
 Να ονομάζονται οι Σκοπιανοί οτιδήποτε άλλο που να μην περιέχει τον όρο Μακεδονία;  Αφού το ξέρουμε όλοι ότι είναι απολύτως ανέφικτο!  
Τι ακριβώς ζητάνε; κανένα καινούργιο κόμμα που να πάρει κομμάτι από τη Νέα Δημοκρατία το ΣΥΡΙΖΑ και τη Χρυσή Αυγή;  
Η μήπως φοβάστε μην έρθουν και σας πάρουν τα σπίτια οι Σκοπιανοί  και να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ που δεν μπορείτε να πληρώσετε εσείς;  Αστεία πράγματα…. 
Η χώρα μας χάνει τη δύναμή της και το διεθνές κύρος, από τη ρεμούλα και τη φτώχεια που μας κληρονόμησαν οι πολιτικές όλων όσων περάσανε  και συνεχίζουν να περνανε..!  
Δεν κινδυνεύει από Σκοπιανούς και Αλβανούς.. Ακόμα και τους ισλαμιστές του Ερντογάν αν η χώρα μας είχε τα φράγκα και την άνεση ,θα ειχε αγοράσει αυτή πρώτη τα αεροπλάνα f-35  και τα Ρωσικά Σουχόι  και τα γαλλικά Μιράζ και τα παλικάρια μας θα σκέπασαν το Αιγαίο και δεν θα τολμούσε καμία Τούρκικη  στρατοχωροφυλακη  να αρπάζει τους  στρατιωτικούς μας απο τα σύνορα ...
Την Ελλάδα την κάναμε όλοι μας  δάνεια , πισίνες, διορισμούς και λογαριασμούς στο εξωτερικό και τώρα ψάχνουμε να βρούμε το δίκιο μας στα αποκαΐδια… 
Μη σκαλίζετε τη στάχτη  για να  ανάψει φωτιά  ….
 
Θόδωρος  Γαλανόπουλος 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου