9.6.18

ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΙΧ ΣΕ ΛΑΚΟΥΒΑ Η ΑΠΟ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΩ;

ΤΟΥΛΟΥΠΑ ΧΑΝΙ
Έπαθα ζημιά από λακκούβα τι κάνω τώρα;

ΚΑΖΑΡΜΑ-ΧΩΡΑ
Η κατάσταση στο Ελληνικό οδικό δίκτυο δεν είναι από τις καλύτερες το γνωρίζουμε άπαντες και δε χρειάζεται να επεκταθούμε περεταίρω.
Πολλοί συμπολίτες μας έχουν πάθει ζημιές στα οχήματά τους από τις κακοτεχνίες που υπάρχουν στους Ελληνικούς δρόμους .
ΚΑΖΑΡΜΑ - ΧΩΡΑ
Τι έγινε όμως μετά αποζημιώθηκαν βρήκαν το δίκιο τους. Και όσοι αποζημιώθηκαν τι έπραξαν για να το επιτύχουν και σε πόσο καιρό;

Κακά τα ψέματα με το δημόσιο όποιος τα έχι βάλει μετανιώνει την ώρα και τη στιγμή που γεννήθηκε ,αλλά όχι θα διεκδικήσω το δίκιο μου γιατί είμαι ενεργός πολίτης αλλά και η τσέπη μου δε σηκώνει πλέον αβαρίες ειδικά από αμέλεια τρίτων χώρια που έτσι η ζημιά και ο ωχαδελφισμός διαιωνίζονται. .
Εφόσον έπεσα σε λακκούβα και διαπίστωσα ότι έχω πάθει ζημιά πχ ψαλίδι,λάστιχο ακρόμπαρο κτλπ φωνάζω τροχαία επιτόπου! καλό είναι να φωνάξω και τη φροντίδα ατυχήματος της ασφαλιστικής μου για να βγάλει φωτογραφίες οι οποίες θα χρειαστούν για τη διεκδίκηση της αποζημίωσης αλλά ίσως χρειαστώ και μεταφορά.
Με το χαρτί της τροχαίας , τις φώτο της ασφαλιστικής και ενδεχομένως την έκθεση του πραγματογνώμονα της ασφαλιστικής + τα τιμολόγια επισκευής απευθύνομαι στου υπεύθυνους του δρόμου ,Δήμος ; Νομαρχία; Περιφέρεια κτλπ. Πιθανό να μη συγκινηθούν και να χρειαστεί να γίνει μήνυση ,άρα καλό είναι να έχουμε νομική προστασία. και αρκετή υπομονή.

ΥΓ. Για να ενεργοποιηθεί η νομική προστασία πρέπει η ζημιά να είναι τουλάχιστον 300€

ΥΓ2.Για να αποζημιωθούν τα ελαστικά πρέπει να είναι το πολύ 6μηνών (άρα καλό είναι να έχουμε τιμολόγιο ή απόδειξη αγοράς).

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου