" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

8.6.18

Βρήκε ακατάλληλα νερά στην Μεσσηνία λέει το ΠΑΚΟΕ

Η ιστορία επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο το ΠΑΚΟΕ  καταγγέλει ο δήμος Καλαμάτας διαψεύδει ....που βρίσκεται έν τέλει η αληθεια ;

 Ακατάλληλα νερά για πόση και κολύμβηση βρήκε σύμφωνα με μετρήσεις που έκανε το ΠΑΚΟΕ στην Μεσσηνία 
 
Ειδικότερα, το ΠΑΚΟΕ στην ανακοίνωσή του σημειώνει ότι “στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του εδώ και 40 χρόνια πραγματοποιεί κάθε χρόνο δειγματοληψίες, μετρήσεις και αναλύσεις σε νερά ανθρώπινης κατανάλωσης και νερά κολύμβησης σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Από τους παρακάτω πίνακες για την Μεσσηνία για το νερό ανθρώπινης κατανάλωσης διαπιστώνεται ότι το 50% των δειγμάτων από τα 12 που ελήφθησαν είναι μολυσμένο και ακατάλληλο για κατανάλωση ενώ για τα νερά κολύμβησης διαπιστώνεται είναι ακατάλληλα για κολύμβηση σε ποσοστό 9,1% από τα 22 δείγματα που λήφθηκαν”.
Η ανακοίνωση περιλαμβάνει και τα αποτελέσματα των μικροβιολογικών αναλύσεων που έγιναν σε επιχειρήσεις και σε παραλίες της Καλαμάτας, της Σούπας και της Καρδαμύλης, χωρίς όμως να σημειώνεται πότε έγινε η λήψη των δειγμάτων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου