9.6.18

ΦΩΤΟ - Κάτι ψήνεται! Η πορνοστάρ, ο… Ζορό και ο Σειρηνάκης (

Δεν σταματά να μας εκπλήσσει ο… ασυγκράτητος Παναγιώτης Ψωμιάδης! 
Μετά τον ντόρο που προκάλεσε με τη διαφήμιση του Jumbo και την αποστολή αποκριάτικων στολών στα παιδιά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, αποφάσισε να αφήσει στην άκρη τον θρύλο του… Ζορό και να βάλει πλώρη για άλλα πράγματα.
Αυτή τη φορά δεν φόρεσε στολή, αλλά ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε να κρατάει στην αγκαλιά του τη βραβευμένη πορνοστάρ Μαρία Αλεξάνδρου σε γνωστό στέκι της Θεσσαλονίκης!

Η Μαρία Αλεξάνδρου είναι μία από τις πιο σέξι γυναίκες που κυκλοφορούν στην Ελλάδα και διαθέτει έναν από τους πιο καυτούς λογαριασμούς στο Instagram, με τις πόζες της να προκαλούν ντελίριο!
Η ξανθιά (πλέον) καλλονή με τις εντυπωσιακές καμπύλες, η οποία μάλιστα τον περασμένο μήνα πήρε το βραβείο της καλύτερης Ελληνίδας ηθοποιού στην απονομή των Διεθνών Ερωτικών Βραβείων που διοργάνωσε ο βασιλιάς του πορνό στην Ελλάδα Δημήτρης Σειρηνάκης, βρέθηκε πριν από μερικά 24ωρα στη συμπρωτεύουσα και προκάλεσε πανικό.
Μεταξύ άλλων, επισκέφτηκε το κατάστημα Κότα-Κότα του φίλου της και PR Κώστα Μιναρετζή, όπου βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, για τον οποίο δήλωσε ενθουσιασμένη στην «Espresso». «Μόλις τον είδα μπροστά μου τρελάθηκα από τη χαρά μου. Λατρεύω το πάθος και τον δυναμισμό του. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, τον οποίο θαυμάζω πραγματικά και ομολογώ πως είναι και ιδιαίτερα γοητευτικός» τόνισε η Μαρία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου