4.7.18

Υπέρ της Ουρουγουάης ο Τσίπρας

Πικραμένος από Αργεντινή και ... Παναθηναϊκό 

Το Μουντιάλ δεν έλειψε από την 4μερή συνάντηση κορυφής  Ελλάδας - Βουλγαρίας - Ρουμανίας – Σερβίας, που είναι σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη. Σε κάποιο διάλειμμα ο Αλ. Τσίπρας μίλησε με δημοσιογράφους για το Παγκόσμιο Κύπελλο που γίνεται στη Ρωσία.
Όταν του ζητήθηκε ένα σχόλιο για το Μουντιάλ, ο Πρωθυπουργός εξέφρασε την εκτίμηση ότι Παγκόσμια Πρωταθλήτρια θα στεφθεί η Ουρουγουάη!
«Αν ήθελα να κάνω μια παρακινδυνευμένη πρόβλεψη, θα έλεγα Ουρουγουάη» ήταν η σχετική ατάκα του σε... χαλαρό στυλ. Και πρόσθεσε:
«Και η Αγγλία είναι πολύ δυνατή!» 
Πάντως επεσήμανε ότι αν η Ουρουγουάη αποκλείσει τη Γαλλία την Παρασκευή , τότε θα στεφθεί και νικήτρια. Και... ντρίμπλαρε όταν οι δημοσιογράφοι του είπαν ότι οι ατάκες του θυμίζουν φίλαθλο της Αργεντινής, λέγοντας με χιούμορ: «Πικραμένο φίλαθλο της Αργεντινής εννοείτε, εγώ ούτως ή άλλως πικραμένος είμαι με το ποδόσφαιρο». Εννοώντας προφανώς την πορεία του Παναθηναϊκού ...
Ο Πρωθυπουργός δεν έδωσε ελπίδες στην Κροατία, υποστήριξε ότι το ένα μονοπάτι του bracket (εκεί που μετέχουν Βραζιλία - Βέλγιο - Ουρουγουάη - Γαλλία) είναι πιο δυνατό από το άλλο , ενώ όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό με τον Ταϊλανδό Παϊρότζ  Πιεμπονγκσάντ, απέφυγε να πει οτιδήποτε. Απλώς κούνησε το χέρι του με νόημα ... Σαν να έλεγε «Άστο καλύτερα».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου