7.7.18

Αυξήθηκε ο παράνομος (ηλεκτρονικός) τζόγος

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ο παράνομος, ηλεκτρονικός, τζόγος, λόγω Μουντιάλ. 
Σε 1.660 υπολογίζονται οι παράνομες ιστοσελίδες που προστέθηκαν στη «μαύρη λίστα» του διαδικτυακού τζόγου σε διάστημα μόλις 15 ημερών. Όσο διαρκεί το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στους «κομπιναδόρους» και στα παιδιά μας, μη πέσουν στα δίχτυα τους.
Με αμείωτους ρυθμούς και νέες πιο αποτελεσματικές και άμεσες διαδικασίες με αφορμή τη διεξαγωγή του Παγκόσμιου Κυπέλλου
συνεχίζονται οι έλεγχοι της Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχων Παιγνίων  για τον εντοπισμό και τον αποκλεισμό παράνομων ιστοσελίδων τυχερών παιχνιδιών. Η «μαύρη λίστα» της Αρχής Παιγνίων έφτασε τώρα στις 2.708 παράνομες ιστοσελίδες, ενώ από τα τέλη Μαρτίου έχει σημειωθεί αύξηση 160% του συνολικού αριθμού.
Καθώς το Παγκόσμιο Κύπελλο πλησιάζει προς το τέλος του τόσο και ο στοιχηματισμός θα αυξάνεται. Πως δουλεύει το σύστημα
Καλούν τους ανυποψίαστους να γίνουν «μέλη ενός κλαμπ» όπου ποντάρει ο κάθε πικραμένος – ευκολόπιστος για να κερδίσει το κάτι τις του και αυτοί οι επιτήδειοι μαζεύουν το χρήμα. Με άλλα λόγια στήνουν παραμάγαζα, για εύκολο κέρδος. 
Επισημαίνεται ότι σε όλους τους ιστοτόπους που είναι εγγεγραμμένοι στη «μαύρη λίστα» επιβάλλεται απαγόρευση πρόσβασης από ελληνική IP, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις. Οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου (ISPs), διακόπτουν άμεσα, με τη γνωστοποίηση της «μαύρης λίστας» την πρόσβαση σε όλους τους ιστοτόπους/ονόματα χώρου που έχουν εγγραφεί στον κατάλογο και ανακατευθύνουν τον επισκέπτη στη σχετική ενημερωτική ιστοσελίδα της Ε.Ε.Ε.Π.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου