4.7.18

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη - Ζευγάρι έβαλε μαζί τέλος στη ζωή του

Στο σπίτι όπου φιλοξενούταν το ζευγάρι δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα, ενώ όπως είπαν οι Έλληνες κουμπάροι στους αστυνομικούς άλλες δύο φορές είχαν εκφράσει την επιθυμία να δώσουν τέλος στη ζωή τους
Ο 45χρονος άντρας και η 36χρονη γυναίκα έδωσαν τέλος στη ζωή τους στις 2 Ιουλίου στο σπίτι των κουμπάρων τους, όπου διέμεναν.
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης από την αυτοκτονία ενός ζευγαριού Δανών, που έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας.
Ο 45χρονος άντρας και η 36χρονη γυναίκα έδωσαν τέλος στη ζωή τους στις 2 Ιουλίου στο σπίτι των κουμπάρων τους, όπου διέμεναν.
Το ζευγάρι, σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους, κατανάλωσε μεγάλες ποσότητες φαρμάκων και από την αστυνομική έρευνα δεν προέκυψαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας.
Μάλιστα, δίπλα στις δύο σορούς βρέθηκε μια σακούλα με φάρμακα που έπαιρνε το ζευγάρι για την αντιμετώπιση της νόσου.
Στο σπίτι όπου φιλοξενούταν το ζευγάρι δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα, ενώ όπως είπαν οι Έλληνες κουμπάροι στους αστυνομικούς άλλες δύο φορές είχαν εκφράσει την επιθυμία να δώσουν τέλος στη ζωή τους. 
Περισσότερο φως στις συνθήκες και στα αίτια που οδήγησαν στη διπλή αυτοκτονία αναμένεται να ρίξει η νεκροψία- νεκροτομή, που θα διενεργηθεί στις σορούς στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

voria.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου