7.7.18

Στην κατασκήνωση της Ι.Μ. Μεσσηνίας

Γέμισε από φωνές και δράση η κατασκήνωση «Η Αγία Αικατερίνη» της Μητρόπολης, που βρίσκονται στις καταπράσινες πλαγιές του Ταϋγέτου, στη θέση «Σκουρόλακα». 
 
Η κατασκηνωτική περίοδος άρχισε και πριν λίγες ημέρες τα παιδιά επισκέφθηκε και τέλεσε αγιασμό ο Πρωτοσύγγελος της μητροπόλεως αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς. Παρέστησαν ο πνευματικός υπεύθυνος της κατασκήνωσης αρχιμ. Νικόλαος Οικονομίδης  και όλα τα στελέχη της κατασκήνωσης.
Ο π.Φίλιππος, σε σύντομη ομιλία του καλωσόρισε τα παιδιά και τους ευχήθηκε να περάσουν ωφέλιμα και να αποκτήσουν πνευματικά εφόδια κατά την παραμονή τους εκεί και γενικότερα στη ζωή τους.
Επίσης ευχαρίστησε και συνεχάρη τους υπεύθυνους οργάνωσης και συντονισμού, καθώς και όλους τους ομαδάρχες και αρχηγούς της κατασκήνωσης. Στο τέλος επιθεώρησε τους κοιτώνες και συνεχάρη τα παιδιά για την τάξη και την ευπρέπεια των χώρων.
Ο Πρωτοσύγγελος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον τ. Διευθυντή της Τραπέζης ALPHA BANK κ. Δημήτριο Ηλιόπουλο για την, από μέρους του, δωρεά ενός μουσικού Αρμονίου synthesizer και διακοσίων βιβλίων για την βιβλιοθήκη της Κατασκήνωσης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου