4.7.18

Ν. Γιαννακοπούλου: Αυτή η κυβέρνηση μάς έχει συνηθίσει σε καραγκιοζιλίκια

«Η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ περνάει μέσα από την ενίσχυση του ΚΙΝΑΛ» 

«Η κατάσταση έχει φύγει από τη σφαίρα της πολιτικής και πλέον είναι μια καλοπαιγμένη κωμωδία», δήλωσε στην εκπομπή «Ακραίως» και στον  Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου, η οποία χαρακτήρισε «καραγκιοζιλίκια, στα οποία μας έχουν συνηθίσει» τις απειλές Καμμένου ότι θα ρίξει την κυβέρνηση, όταν έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή.
«Ας καταψήφιζε τότε ο κ. Καμμένος, του δόθηκε η ευκαιρία. Αυτά τα κόλπα δεν περνούν πια. Είναι προφανές ότι είναι μια απέλπιδα προσπάθεια να διασωθούν, αλλά δεν θα τα καταφέρουν», πρόσθεσε.
«Είναι προφανές ότι έχει διαρραγεί η κυβέρνηση. Τα παραμύθια τελείωσαν, θα έχουμε σύντομα πολιτικές εξελίξεις. Έρχεται το τέλος», ενώ για την επόμενη μέρα στην πολιτική του τόπου εστίασε στους «πολιτικούς συσχετισμούς με ενίσχυση του ΚΙΝΑΛ», διότι όπως είπε «Πρέπει να αλλάξει σελίδα η χώρα».
Σχολιάζοντας την αποχώρηση του Ποταμιού από το Κίνημα Αλλαγής, είπε: «Μέσα από το κάθε εμπόδιο ξεκαθαρίζει ο λόγος μας και το στίγμα μας, είναι για καλό. Προχωράμε δυνατά, ως Κίνημα Αλλαγής. Ήταν σαφές ότι το ΚΙΝΑΛ δεν ήταν ΠΑΣΟΚ Plus. Δεν προσπαθήσαμε να καπελώσουμε ότι να επιβάλλουμε τις δικές μας απόψεις. Αφήσαμε χώρο».
«Η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ περνάει μέσα από την ενίσχυση του ΚΙΝΑΛ», κατέληξε.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου