6.9.18

ΔΕΙΤΕ - Ποια αντικείμενα ξέχασαν οι τουρίστες στις διακοπές αυτό το καλοκαίρι στα Ξενοδοχεία !

Τα 10 αντικείμενα που ξέχασαν περισσότερο οι τουρίστες στα ξενοδοχεία το καλοκαίρι του 2018, παρουσιάζει έρευνα της TUI.
Ορισμένα, όπως τα ταξιδιωτικά έγγραφα και τα κλειδιά, μπορεί να τους βάλουν σε μεγάλο κόπο, όμως η ξεγνοιασιά των διακοπών φαίνεται ότι κυριαρχεί κάθε ανησυχίας στις διακοπές.

Δείτε τι ξέχασαν οι τουρίστες στα ξενοδοχεία το καλοκαίρι του 2018…
1. Κινητό τηλέφωνο Ανεπιθύμητη αποτοξίνωση από την τεχνολογία
Παραδόξως, η πλειονότητα των ταξιδιωτών δε μπορεί να αποχωριστεί το κινητό τηλέφωνο στις διακοπές! Παρόλ αυτά, έρχεται πρώτο στα αντικείμενα που ξεχνούν περισσότερο οι τουρίστες αυτό το καλοκαίρι. Η απώλειά του συνήθως προκαλεί πανικό και τάση για σύνδεση στο διαδίκτυο το συντομότερο δυνατό.
2. Διαβατήριο Η περίπτωση όπου οι διακοπές παρατείνονται απροσδόκητα
Όσοι ταξιδιώτες πριν την πτήση επιστροφής στο αεροδρόμιο ψάχνουν τις αποσκευές τους μάταια για το διαβατήριο, πιθανότατα το έχουν ξεχάσει το δωμάτιο του ξενοδοχείου. Αυτό έχει οδηγήσει πολλούς ταξιδιώτες να παρατείνουν χωρίς τη θέλησή τους τις διακοπές τους.3.
3. Εσώρουχα Τα εσώρουχα συχνά καταλήγουν σε πολλές διαφορετικές γωνίες του δωματίου στα ξενοδοχεία. Δεν είναι λοιπόν περίεργο που εντοπίζονται μετά την αποχώρηση των τουριστών, από το προσωπικό καθαριότητας του ξενοδοχείου το οποίο αντιμετωπίζει την κατάσταση με… χιούμορ.
4. Βαλίτσα!
Μερικοί τουρίστες που δεν θέλουν να πλύνουν τα ρούχα τους μετά τις διακοπές, λύνουν το πρόβλημα αυτό αφήνοντας απλώς τις βαλίτσες τους στο ξενοδοχείο!
5. Λούτρινα αρκουδάκιαΟρισμένες οικογένειες τουριστών επιστρέφουν εγκαίρως στο ξενοδοχείο για να πάρουν τα ξεχασμένα λούτρινα αρκουδάκια των παιδιών τους. Άλλες τα ξεχνούν εντελώς και ζητούν από το ξενοδοχείο να τους τα στείλει στην πατρίδα τους μετά την επιστροφή από τις διακοπές.
6. ΜαγιόΤο μαγιό συχνά καταλήγει στην ταράτσα ή το μπαλκόνι ενώ στεγνώνει. Οι τουρίστες το αναζητούν, στη χειρότερη περίπτωση, αφού έχουν επιστρέψει στο σπίτι τους, και συνήθως όταν ετοιμάζονται για μπάνιο.
7. ΚλειδιάΚλειδιά σπιτιού ή αυτοκινήτου. Συχνά οι ταξιδιώτες συνειδητοποιούν ότι τα έχουν χάσει λίγο πριν μπουν στο σπίτι τους.
8. Κοσμήματα Δαχτυλίδια, κολιέ, βραχιόλια, ρολόγια. Τα κομοδίνα των ξενοδοχείων είναι μερικές φορές γεμάτα… εκπλήξεις και προσφέρουν χώρο για ξεχασμένα αντικείμενα. Ορισμένοι ταξιδιώτες τηλεφωνούν σε πανικό επειδή ξέχασαν μέσα σε αυτά το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους…
9. Παιχνίδια παραλίας Συνήθως τα ξεχνούν στο ξενοδοχείο.
10. Γυαλιά ηλίουΤα γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητο αξεσουάρ των διακοπών, και πολλοί ξεχνούν να τα πάρουν μαζί τους επιστρέφοντας στο σπίτι. Κάποιοι βέβαια τα ξεχνούν εντελώς και αγοράζουν καινούρια…*Όλες οι φωτογραφίες προέρχονται από την TUI


tornosnews.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου