7.9.18

Τραγωδία: Νεκρά τρία νέα παιδιά σε τροχαίο ατύχημα στην Κοζάνη !

Δύο 17χρονοι κι ένας 19χρονος  νεκροί και μια κοπέλα 16 ετών σε κρίσιμη κατάσταση !

Τροχαίο δυστύχημα με τρεις νέους νεκρούς συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής έξω από την πόλη της Κοζάνης, στον δρόμο προς Κρόκο, γύρω στη 1:40 το πρωί, ξημερώματα Παρασκευής, στο δρόμο Κοζάνης – Κρόκου κοντά στις πισίνες
Ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Renaut με πέντε νεαρούς επιβάτες που κινούνταν από την Κοζάνη προς τον Κρόκο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε κολόνα της ΔΕΗ και έπεσε σε χωράφι.
Από τη σφοδρότατη σύγκρουση το αυτοκίνητο έκοψε την κολόνα και μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο του KOZANILIFE.GR.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άντρες της Τροχαίας, το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες.

Τραγικός απολογισμός, τρεις από τους πέντε επιβάτες του μοιραίου Ι.Χ. αυτοκινήτου να βρουν τραγικό θάνατο και οι υπόλοιποι να τραυματιστούν, ορισμένοι εξ’αυτών σοβαρά και να μεταφερθούν στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.
Δύο 17χρονοι κι ένας 19χρονος  νεκροί και μια κοπέλα 16 ετών είναι σε σοβαρή κατάσταση και θα μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη.
Στο νοσοκομείο Κοζάνης, όπου εκτυλίχθηκαν σπαρακτικές στιγμές, βρίσκονται πάρα πολλοί φίλοι και συγγενείς των παιδιών, που δεν μπορούν να πιστέψουν πως συνέβη αυτή η τραγωδία.

Σοβαρή αλλά σταθερή η κατάσταση της 16χρονης

Πολλά κατάγματα σε όλο της το σώμα, φέρει η 16χρονη κοπέλα που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε γύρω στη 1:45 το πρωί, ξημερώματα.
Η κοπέλα χειρουργήθηκε στο θώρακα και στην κοιλιά και σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της κρίνεται σοβαρή, αλλά σταθερή. Διασωληνώθηκε και θα μεταφερθεί στην ΜΕΘ στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς στη Θεσσαλονίκη.
Προανάκριση για το τροχαίο ατύχημα διενεργεί η Τροχαία Κοζάνης.


 kozan kozanilife.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου