8.9.18

Ευτυχισμένος γάμος, υγιέστεροι σύζυγοι

Η μελέτη, η οποία ακολούθησε τη ζωή 700 ζευγαριών για πάνω από 20 χρόνια, διαπίστωσε ότι η υγεία κάθε συζύγου μπορεί να επηρεαστεί τόσο από τις θετικές όσο και από τις αρνητικές αλληλεπιδράσεις σε όλα τα στάδια του γάμου.

Οι ερευνητές ανέφεραν ότι οι άνθρωποι που έχουν ευτυχισμένους γάμους είναι πιο πιθανό να έχουν πιο καλή υγεία καθώς μεγαλώνουν.

Τα οφέλη για την υγεία μπορεί να είναι αρκετά ισχυρά ώστε να αξίζει η προσπάθεια για τη σωστή διατήρηση του γάμου σας η οποία μπορεί να βελτιώσει την υγεία σας καθ 'όλη τη διάρκεια σας ως ζευγάρι. Η δέσμευση του συζύγου σας μπορεί να άρει τα πνεύματα και την ευημερία σας, μειώνοντας ταυτόχρονα το επίπεδο πίεσης.

Από την άλλη πλευρά, οι ηλικιωμένοι ενήλικες των οποίων η σωματική υγεία βρίσκεται σε παρακμή θα μπορούσαν να επωφεληθούν από τη βελτίωση του γάμου τους, ανέφεραν οι ερευνητές. Εάν έχετε χρόνια προβλήματα υγείας, η σχέση σας μπορεί να είναι σημαντικό μέρος της θεραπείας σας. Και η κατανόηση των προβλημάτων υγείας ενός από τους υζύγους και ο τρόπος διαχείρισης του στο σπίτι μπορεί να βελτιώσει την υγεία και των δύο εταίρων. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς μεγαλώνετε μαζί.

Η διατροφή: Η υγεία και των δύο συζύγων μπορεί να ενισχυθεί θετικά με την καλύτερη αντιμετώπιση εκ μέρους του άλλου. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στον σύζυγό σας και προωθήστε το γάμο σας για να τον κρατήσετε ευτυχισμένο.


stogiatro.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου