" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

28.11.18

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - 3Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΕΣΧΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ


Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας και η Ένωση Μεσσηνίων Συγγραφέων ανακοινώνουν την Τρίτη συνάντηση των μελών της Λέσχης Ανάγνωσης.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018, στις 7 μ.μ. στο αναγνωστήριο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας (4ος όροφος του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας).
Θα παρουσιαστεί και θα σχολιαστεί το μυθιστόρημα «Αργώ» του Γιώργου Θεοτοκά, αντιπροσωπευτικό του μυθιστορήματος της περιόδου του Μεσοπολέμου (Γενιά του ’30) και θα επιλεγεί για ανάγνωση ένα ακόμη βιβλίο της ίδιας χρονικής περιόδου.
Η Λέσχη Ανάγνωσης είναι ανοιχτή σε όλους όσοι αγαπούν το βιβλίο και δεν περιορίζεται στα μέλη της ΕΜΣ ή της ΔΚΒ Καλαμάτας.

Περισσότερες πληροφορίες στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας (2721096818 και mail@vivlkkal.mes.sch.gr) και στην Ένωση Μεσσηνίων Συγγραφέων (6936665907 και tinakoutsoubou@gmail.com).

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου