30.11.18

Μπουντρούκας: Δε μας ενδιαφέρουν οι τυφλές συγκρούσεις. Μας ενδιαφέρει η ανάπτυξη του τόπου μας

Σκηνικό τυφλής σύγκρουσης παρακολουθούν οι Πελοποννήσιοι ανάμεσα στον Πέτρο Τατούλη και στο Παναγιώτη Νίκα με αφορμή τη φιέστα που πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης στο Μέγαρο Μουσικής της Καλαμάτας. Μπορεί ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης να θεωρείται, δικαίως ή αδίκως, συγκρουσιακός αλλά στη ίδια λογική κινείται αυτές τις μέρες και ο Παναγιώτης Νίκας. 
Ο ένας πετροβολάει από το περιφερειακό μέγαρο της Τρίπολης και ο άλλος από το δημαρχείο Καλαμάτας και δεν κατανοούν ότι ο κόσμος με αυτόν τον τρόπο τους γυρίζει την πλάτη. 
Κερδισμένος από αυτή την ιστορία βγαίνει ο Γιάννης Μπουντρούκας που κινείται αθόρυβα, με ήπιο και συνθετικό λόγο αδιαφορώντας για τις «κοκορομαχίες» Τατούλη και Νίκα. 
Όταν ζητήσαμε τηλεφωνικά από το Γιάννη Μπουντρούκα να σχολιάσει τις τελευταίες δηλώσεις Τατούλη και Νίκα μας απάντησε: «Δε μας ενδιαφέρουν οι τυφλές συγκρούσεις. 
Τις απεχθάνονται οι πολίτες. Μας ενδιαφέρει η ανάπτυξη του τόπου. Δεν ονειρευόμαστε ένα Περιφερειακό Συμβούλιο αρένα όπως είναι το σημερινό αλλά ένα Περιφερειακό Συμβούλιο που να μπορεί να διαμορφώσει τους όρους και τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη του τόπου».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου