1.12.18

«Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από Γάλα» από τους Γιατρούς του Κόσμου

Με στόχο τη συλλογή γάλακτος για τα παιδιά που έχουν ανάγκη, αλλά και τροφίμων και φαρμάκων με μακρά λήξη, οι Γιατροί του Κόσμου στολίζουν για ένατη διαδοχική χρονιά το ξεχωριστό τους Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από Γάλα.
Η χριστουγεννιάτικη δράση πλαισιώνεται με διάφορες καλλιτεχνικές δράσεις και δρώμενα που θα προσφέρουν χαρά στους μικρούς αλλά και τους μεγάλους φίλους της οργάνωσης.
Στην Αθήνα, η δράση θα πραγματοποιηθεί στα Προπύλαια (μετρό Πανεπιστήμιο), στις 14 Δεκεμβρίου από τις 09:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ. Παράλληλα, στα Προπύλαια, θα λειτουργεί σπιτάκι των Γιατρών του Κόσμου με χριστουγεννιάτικα είδη από τις 10 Δεκεμβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2018, από τις 09:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα.
«Η συμμετοχή και η έμπρακτη υποστήριξη όλων είναι πολύτιμη. Προσφέροντας απλώς ένα κουτί γάλα εβαπορέ μπορούμε όλοι να συμβάλουμε στην καλύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών των μικρών παιδιών και των οικογενειών που το έχουν ανάγκη» τονίζεται σε ανακοίνωση των Γιατρών του Κόσμου.
Στη Θεσσαλονίκη, το «Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από Γάλα» θα στολιστεί στον πεζόδρομο Αγίας Σοφίας, στις 7 Δεκεμβρίου, από τις 09:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου