16.12.18

ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ !!! Ξερίζωσαν και έκλεψαν ....300 δέντρα ελιές στο Βλαχόπουλο Μεσσηνίας !

Πρωτοφανής ήταν η κλοπή που σημειώθηκε σε χωράφι με ελιές στο Βλαχόπουλο του δήμου Πύλου – Νέστορος  απ' όπου άγνωστοι ξεκώλωσαν και έκλεψαν περίπου 300  νεόφυτα δέντρα.
Θύμα της πρωτοφανούς για την περιοχή  κλοπής έπεσε  αγρότης από το Βλαχόπουλο,του δήμου Πύλου - Νέστορος , ο οποίος , όταν πήγε στο κτήμα του στην θέση «πουρναράκια» όπου είχε φυτέψει τις ελιές, τα τελευταία χρόνια  αντίκρισε το ελαιοπεριβολό του  σχεδόν άδειο.
Οι άγνωστοι δράστες είχαν «ξεκωλώσει» περίπου 300  δέντρα
Μπροστά στην εικόνα που αντίκρισε έπαθε σοκ, καθώς δεν πίστευε στα μάτια του με αυτό που έβλεπε.
Οι άγνωστοι δράστες είχαν σκάψει και τις είχαν ξεκωλώσει από το χώμα
Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν στο Newsmessinia  ότι πλέον δεν μπορούν να προστατεύσουν την περιουσία τους και δεν ξέρουν τι να κάνουν  αναφέροντας πως τα κρούσματα κλοπών στην ευρύτερη  περιοχή έχουν αυξηθεί πάρα πολύ και νιώθουν  μόνοι και  απροστάτευτοι από την επίσημη πολιτεία

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Newsmessinia
Η τοπική ΕΛ.ΑΣ δεν ανακοινώνει  στα Μέσα Ενημέρωσης τις κλοπές και τις απόπειρες κλοπών και διαρρήξεων, όταν δεν υπάρχει σύλληψη δράστη ή έστω ταυτοποίησή του. Αντίθετα, ανακοινώνονται μόνο όταν υπάρχει σύλληψη δράστη ή με κάποιο τρόπο είναι γνωστά τα στοιχεία του σε αντίθεση με τα πανηγυρικά δελτία τύπου για τις "επιτυχίες"που σημειώνει στους ελέγχους για ...πρόληψη της εγκληματικότητας .
Οι πληροφορίες που συγκεντρώνονται από τους δημοσιογράφους προέρχονται είτε από καταγγελίες των παθόντων είτε από φιλικά μας πρόσωπα και πιθανόν σε ορισμένες περιπτώσεις να μην είναι απόλυτα διασταυρωμένες

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου