2.2.19

ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ - ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Καλούμε τους αγρότες της Μεσσηνίας να συμμετάσχουν μαζικά στη  συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί με τα αγροτικά μας μηχανήματα τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019 και  ώρα 11 το πρωί έξω από την Περιφερειακή Διοίκηση στη Καλαμάτα.

  Προσυγκεντρώσεις   

9 π.μ  Χανδρινού,     9.30 π.μ. Ριζόμυλος ,       10 π.μ Μεσσήνη
……………………………………………………………………………………………………………………………………
              Nα εξασφαλιστεί ενιαία πανελλαδικά, ολοκληρωμένη, επιστημονικά άρτια και ασφαλής εφαρμογή του προγράμματος της δακοκτονίας με ευθύνη του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και των υπηρεσιών του.
             Nα αποζημιωθούν οι ελαιοπαραγωγοί   ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΏΡΑ στο 100% της ζημιάς από τον δάκο, ζημιά για την οποία ευθύνεται αποκλειστικά το Υπουργείο.
            Να παρέμβει το κράτος με κατώτερη εγγυημένη τιμή για να αντιμετωπιστεί η αισχροκέρδεια και ο εκβιασμός των εμποροβιομηχάνων με τα οξέα.
            Φορολογία σε κάθε πραγματικό εισόδημα, κατάργηση των τεκμηρίων.
           Αφορολόγητο ατομικό εισόδημα 12.000 ευρώ, προσαυξημένο με 3.000 ευρώ για κάθε παιδί. Κατάργηση των χαρατσιών του ΕΝΦΙΑ, , ΟΣΔΕ των ΔΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ.
           Μείωση  του ΦΠΑ στα αγροτικά μέσα και εφόδια,  στα  είδη λαϊκής κατανάλωσης.
           ΕΛΓΑ κρατικός φορέας που θα καλύπτει και θα αποζημιώνει στο 100% της ζημιάς απ’ όλες τις αιτίες καταστροφής σε φυτική, ζωική παραγωγή και πάγιο κεφάλαιο χωρίς καθυστερήσεις.
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ-ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!
ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Επιτροπή αγώνα Πυλίας
 Αγροτικός Σύλλογος Χανδρινού και Περιφέρειας

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου