1.2.19

H Oμογένεια ΗΠΑ, να προστατεύσει την Ελλάδα

Εκστρατεία ενημέρωσης στην Ουάσιγκτον, γιά την θλιβερή κατάσταση στην Ελλάδα, εξαιτίας επίορκων-ξενόδουλων κυβερνήσεων και εξαγοράσιμων πολιτικών-κομμάτων.

Η κυβέρνηση ''πρόθυμων'' στην Αθήνα, με την ανοχή της αντιπολίτευσης, ετοιμάζεται να ''τακτοποιήσει'' Κυπριακό και ελληνοτουρκικά ζητήματα (π.χ. σε Δωδεκάνησα κ.ά), όπως ''τακτοποίησε'' και το ''Μακεδονικό'', παραβιάζοντας το Σύνταγμα, με την ανοχή του πρόεδρου της Δημοκρατίας, αδιαφορώντας προκλητικά γιά την θέληση του λαού. Kαι με τις πιθανότητες γιά θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, μεγάλες.
Οφείλουμε να προστατεύσουμε την Ελλάδα και να ενημερώσουμε, να πιέσουμε στην Ουάσιγκτον ΤΩΡΑ, απευθυνόμενοι μαζικά, σε Λευκό Οίκο, γερουσιαστές, βουλευτές, ΜΜΕ, εξηγώντας τους, ως Αμερικανοί πολίτες ελληνικής καταγωγής, τι πραγματικά συμβαίνει στην Ελλάδα, στο σάπιο διεφθαρμένο κράτος της, με την ξενόδουλη κυβέρνηση και την τυχοδιωκτική αντιπολίτευση.
Μην ξεχνάμε ότι τους επίορκους-ξενόδουλους Ελλάδας, ελέγχουν και κατευθύνουν οι κυβερνήσεις ΗΠΑ και Γερμανίας.
Εμείς στις ΗΠΑ, μην ανεχτούμε άλλο, επίορκοι στην Αθήνα, σε κυβέρνηση-αντιπολίτευση, να απαξιώνουν-κουρελιάζουν την Ελλάδα, να ''μηδενίζουν'' τον λαό της, να την ''μικραίνουν''.

Στο τέλος της σελίδας θα βρείτε και οδηγίες γιά αποστολή επιστολών (προτιμητέο) και emails σε γερουσιαστές ΗΠΑ (α' φάση, μετά σε βουλευτές).
Σημ.: Ήδη στάλθηκαν (πρωί 30 Ιαν. '19) επιστολές σε Λευκό Οίκο και State Department.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου