28.2.19

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ...ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΩΝ ! Νέα αγωγή για τίτλο-«μαϊμού» της ΤΕΡΝΑ

ΑΣΚΗΘΗΚΕ προχθές στο Μονομελές Πρωτοδικείο Τρίπολης με αριθμό κατάθεσης 57/2019 αναγνωριστική αγωγή κυριότητας ακινήτου του εντολέα μου Αθανασίου Βίγλα του Νικολάου και της Ρεβέκκας κατά της εταιρείας με την επωνυμία «Περιβαλλοντική Πελοποννήσου Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία» με μοναδικό μέτοχο την «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ», για την προστασία ακινήτου του που βρίσκεται στη χωροθετημένη περιοχή για την εκτέλεση του έργου «Ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ» της κτηματικής  περιφέρειας  της τ. κ. Παλαιόχουνης της δ. ε. Βαλτετσίου, του Δήμου Τριπόλεως, της Π. Ε. Αρκαδίας, με εμβαδόν 9.072,35 τ.μ.
Του ΤΑΚΗ ΓΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ
Δικηγόρου
ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ αυτό που αποπειράται η εναγόμενη να σφετερισθεί για το πιο πάνω «έργο» στο πλαίσιο των γνωστών πλέον «τίτλων της» περιλαμβάνεται στο ίδιο συμβόλαιό της  με το γειτονικό της οικογένειας Μπέζου.
Σημειώνεται  ότι ο συγκεκριμένος ενάγων-ιδιοκτήτης με τη με χρονολογία 26-10-2014(!!!) εξώδικη δήλωσή του με άλλους  ιδιοκτήτες ακινήτων στην πιο πάνω χωροθετημένη περιοχή είχε γνωστοποιήσει από τότε στην Περιφερειακή Αρχή την πρόθεσή του να μη μεταβιβάσει το ακίνητό του στην ΤΕΡΝΑ.
Επίσης ο ίδιος είχε απευθύνει εξώδικη διαμαρτυρία και στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στις 13-6-2018, η οποία στη συνεδρίαση της ημέρας εκείνης πιστοποίησε την κανονικότητα των τίτλων της εναγόμενης.
ΤΩΡΑ, ΒΕΒΑΙΑ, για να αντιμετωπιστεί ακριβώς αυτή η μεγάλη κανονικότητα(!!!) η Περιφέρεια Πελοποννήσου, χωρίς μάλιστα να γνωστοποιήσει κυρώσεις κατά της υπόχρεης να προσκομίσει νόμιμους τίτλους αναδόχου του πιο πάνω έργου, επιχειρεί βεβιασμένα καθολική αναγκαστική απαλλοτρίωση όλων των ακινήτων του έργου που νωρίτερα η πιο πάνω εταιρεία είχε εμφανίσει ως δικά της στους τίτλους της και η Περιφέρεια είχε αποδεχθεί ως τέτοια!!!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου