1.3.19

Η εξωτερική πολιτική Ελλάδας στην υπηρεσία του...Ισραήλ, ως ''μεσίτης''

Ο γραφικός υφυπ. Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, ξαναχτύπησε. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Επειδή ποτέ δεν σκέφτεται πριν μιλήσει και μιλάει γιά να μιλάει, ευρισκόμενος στο εξωτερικό λέγει βασικά ''σαχλαμάρες'', ενεργώντας ως ''ταύρος σε υαλοπωλείο'' (όπως οι ανεκδιήγητες βλακείες του, Μάρτιο 2017 στο Μόντρεαλ, παρουσία του πρωθυπουργού Καναδά) που εκθέτουν την Ελλάδα και την κυβέρνηση. Αυτήν την φορά, στο 76ο ταξίδι του στο εξωτερικό, σε μιά επίδειξη άκρατης ''υποταγής''-δουλοπρέπειας, είπε στην Ιερουσαλήμ (27 Φεβ. '19) ότι «η εξωτερική πολιτική της Ελλάδας δεν είναι μόνο ένας έντιμος ''μεσίτης'' (broker), αλλά και ένας έντιμος φίλος» (του Ισραήλ), σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Jerousalem Post (28 Φεβ. '19).

Ομογενείς ΠΡΟΣΟΧΗ. Κινδυνεύετε κι εσείς με...μηνύσεις
Στην γεν. Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού (ΓΓΑΕ) του θλιβερού υπουργείου Εξωτερικών, υπάρχει ένας αργόσχολος και άχρηστος, ως διευθυντής. Τον λένε Μιχάλη Κόκκινο. Αυτός ο κρατικοδίαιτος ''κηφήνας'', επιλογή Κοτζιά, έκανε μήνυση σε παπά στα Δωδεκάνησα, επειδή ο παπάς σε κήρυγμά του, χαραχτήρισε ''προδότες και άξιους πτυέλου (φτυσίματος) όσους ψήφισαν την συμφωνία Πρεσπών''. Και θίγηκε ο κρατικοδίαιτος ''κηφήνας'', λες και είναι βουλευτής και ψήφισε στην Βουλή. Και γιά να τραβήξει την προσοχή του ''Μαξίμου'' μήπως και τον βάλουν ως υποψήφιο κάπου ή τον διατηρήσουν στην αργοσχολία του, έκανε μήνυση στον παπά. Δεν γνωρίζουμε από πότε καταργήθηκε η ελευθερία έκφρασης στην Ελλάδα και από πότε έγινε ''αδίκημα''.
Ποιός είναι προϊστάμενος του Κόκκινου; Σωστά μαντέψατε: Ο γραφικός τουρίστας, πρώην φανατικός ''μακεδονομάχος'', υφυπουργός Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ.
............

kalami.us   |   kalami.news

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου