1.3.19

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ: Αχ αυτή η καρέκλα ...

 ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ....

Χωρίς να έχουν προσφέρει ουσιαστικά τίποτα στον τόπο, καταφέρνουν με αρραβώνες, γάμους και σύμφωνα πολιτικής συμβίωσης να διαιωνίζουν -μέχρι τώρα- την ύπαρξή τους στα δημοτικά δρώμενα του Δήμου Πύλου - Νέστορος
.
Η κοινωνία ξυπνάει, μαθαίνει απ’ τα λάθη της και διεκδικεί.

Και βλέπει πως ένας Δήμος, ένα δημοτικό συμβούλιο, το ανώτατο όργανο τοπικής δημοκρατίας, δεν μπορεί να λειτουργήσει με “βαρίδια” που πάντα θα φωνάζουν απλώς για να φωνάζουν και θα σαμποτάρουν και θα είναι απέναντι σε ό,τιδήποτε πάει τον τόπο μπροστά, γιατί πολύ απλά δεν μπορούν να ακολουθήσουν. 

Γιατί οι ίδιοι ξέρουν το δικό τους πολιτικό μέγεθος και αντί να “μεγαλώνουν” πετάνε λάσπη, προσπαθώντας να “μικρύνουν” τους άλλους.

Ήταν απέναντι σε όλα και με τον τρόπο τους, αμφισβητούσαν, υπονόμευαν, μηδένιζαν.

Σαν καλικάντζαροι πριόνιζαν όποιο δέντρο πήγαινε να φυτρώσει στον Δήμο ήταν μόνιμα απέναντι σε όποια προσπάθεια  για την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και τώρα πάλι προβάρουν νυφικά και ξερογλείφονται να αναλάβουν θέσεις, για να μας σώσουν.

Οι ίδιοι αντιμετωπίζουν τους ψηφοφόρους σαν “προίκα”, σαν “ πρόβατα” και παζαρεύουν τον αριθμό των “σταυρών” που υποτίθεται πως κουβαλάνε για να “ανεβάζουν την τιμή τους” (μεταφορικά πάντα)…

Αυτή τη φορά όμως, μάλλον τη “νύφη” θα πληρώσει  και όποιος πάει σε εκλογές με αυτούς δίπλα του.

Β.Μ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου