24.5.19

Έπαιζε επί 13 χρόνια τους αριθμούς που είδε στον ύπνο του και τελικά κέρδισε 1 εκ. δολάρια

Κατά ένα εκατομμύριο δολάρια πλουσιότερος είναι εδώ και μερικές ημέρες ένας υπερτυχερός από την Τασμανία της Αυστραλίας, ο οποίος κατάφερε να πετύχει διάνα όλους τους αριθμούς σε λοταρία της χώρας.
Αυτό, όμως που ξεπερνάει κάθε φαντασία, δεν είναι το ποσό που κέρδισε ο άντρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, αλλά ο τρόπος που εμπνεύστηκε τους τυχερούς αριθμούς, πριν από 13 ολόκληρα χρόνια.
Έτσι λοιπόν, σύμφωνα πάντα με όσα ανέφερε ο υπερτυχερός, πριν από 13 χρόνια, είδε στον ύπνο του τους τυχερούς αριθμούς, αποφασίζοντας έκτοτε με κάθε ευκαιρία να δοκιμάζει την τύχη του.
Κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, ο «ονειροπόλος» Αυστραλός δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να επιμένει ότι ο οιωνός θα έβγαινε κάποια στιγμή αληθινός, με την επιβεβαίωση να έρχεται με θριαμβευτικό τρόπο λίγες ημέρες πριν.
«Κοίταξα τα αποτελέσματα της κλήρωσης και δεν πίστευα στα μάτια μου», ανέφερε ο υπερτυχερός, συμπληρώνοντας πως «πάντα πίστευα ότι μία μέρα, το όνειρο θα έβγαινε αληθινό και δεν σταμάτησα να παίζω ποτέ», ενώ κλείνοντας εμφανίστηκε σίγουρος ότι κάποια μέρα η τύχη θα του ξαναχαμογελάσει και θα συνεχίσει να παίζει τους ίδιους αριθμούς σε κάθε ευκαιρία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου