" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

24.5.19

Έπαιζε επί 13 χρόνια τους αριθμούς που είδε στον ύπνο του και τελικά κέρδισε 1 εκ. δολάρια

Κατά ένα εκατομμύριο δολάρια πλουσιότερος είναι εδώ και μερικές ημέρες ένας υπερτυχερός από την Τασμανία της Αυστραλίας, ο οποίος κατάφερε να πετύχει διάνα όλους τους αριθμούς σε λοταρία της χώρας.
Αυτό, όμως που ξεπερνάει κάθε φαντασία, δεν είναι το ποσό που κέρδισε ο άντρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, αλλά ο τρόπος που εμπνεύστηκε τους τυχερούς αριθμούς, πριν από 13 ολόκληρα χρόνια.
Έτσι λοιπόν, σύμφωνα πάντα με όσα ανέφερε ο υπερτυχερός, πριν από 13 χρόνια, είδε στον ύπνο του τους τυχερούς αριθμούς, αποφασίζοντας έκτοτε με κάθε ευκαιρία να δοκιμάζει την τύχη του.
Κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, ο «ονειροπόλος» Αυστραλός δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να επιμένει ότι ο οιωνός θα έβγαινε κάποια στιγμή αληθινός, με την επιβεβαίωση να έρχεται με θριαμβευτικό τρόπο λίγες ημέρες πριν.
«Κοίταξα τα αποτελέσματα της κλήρωσης και δεν πίστευα στα μάτια μου», ανέφερε ο υπερτυχερός, συμπληρώνοντας πως «πάντα πίστευα ότι μία μέρα, το όνειρο θα έβγαινε αληθινό και δεν σταμάτησα να παίζω ποτέ», ενώ κλείνοντας εμφανίστηκε σίγουρος ότι κάποια μέρα η τύχη θα του ξαναχαμογελάσει και θα συνεχίσει να παίζει τους ίδιους αριθμούς σε κάθε ευκαιρία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου