22.5.19

ΒΙΝΤΕΟ - Σκηνές ...Ρόκ ! Γυμνιστής… πιάστηκε στα χέρια με ναυαγοσώστη

Απίστευτο σκηνικό σε παραλία στα Κατεχόμενα της Κύπρου



Σκηνές ροκ εκτυλίχθηκαν σε παραλία στα Κατεχόμενα της Κύπρου, όταν ένας γυμνιστής λουόμενος πιάστηκε στα χέρια με ναυαγοσώστη της παραλίας, όταν ο τελευταίος του έκανε παρατήρηση για την απουσία ρούχων σε μία παραλία γεμάτη με οικογένειες και μικρά παιδιά.
Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από μερικές ημέρες σε παραλία στην κατεχόμενη βόρεια πλευρά της Κύπρου, καθώς ο επίμονος γυμνιστής αρνήθηκε κατ’ εξακολούθηση να συμμορφωθεί στις οδηγίες του ναυαγοσώστη, ο οποίος επέμενε ότι η απουσία ρούχων ενοχλούσε αρκετούς από τους υπόλοιπους λουόμενους που βρίσκονταν στην παραλία.
Η μία κουβέντα έφερε την άλλη, με αποτέλεσμα οι δύο άντρες να πιαστούν στα χέρια, ανταλλάσσοντας μπουνιές και κλωτσιές, λίγα βήματα μακριά από την θάλασσα, ενώ στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και κατέγραψε το συμβάν, εμφανίζεται ακόμα ένας λουόμενος να παίρνει το μέρος του ναυαγοσώστη και να ρίχνει στο έδαφος τον γυμνιστή.
Το επεισόδιο που έλαβε χώρα ενώπιον δεκάδων ακόμα ανθρώπων προκάλεσε έντονες αντιδράσεις μεταξύ των λουομένων, με αρκετούς να παίρνουν το μέρος του ναυαγοσώστη, ενώ ορισμένοι θεώρησαν ότι ο γυμνιστής θα έπρεπε να απομακρυνθεί χωρίς να ασκηθεί βία σε βάρος του.
Η συνέχεια δόθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου ο τουρίστας γυμνιστής μεταφέρθηκε από αστυνομικούς του ψευδοκράτους που έφτασαν στο σημείο, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν απαγγέλθηκαν κατηγορίες εναντίον του.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου