22.5.19

ΑΤΤΙΚΗ - Ψηφίζεις Γ.Πατούλη; Σταυρό στον Μεσσήνιο δικηγόρο Γιώργο Μπουλούκο !

 ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ !

Το δυνατό χαρτί του Γ. Πατούλη στη Περιφέρεια Αττικής κεντρικού τομέα!

Ένα πρόσωπο με ρίζες στη Νέα Δημοκρατία, με την οποία ήταν και υποψήφιος βουλευτής δύο φορές, ο Μεσσήνιος δικηγόρος  Γιώργος Μπουλούκος, συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του  υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη

Ας δούμε το "βαρύ" βιογραφικό του το οποίο προσθέτει ακόμα μία δυναμική νίκης στον συνδυασμό του κου Πατούλη 

 Ο Γιώργος Μπουλούκος είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, με ειδίκευση σε θέματα ποινικού και εμπορικού δικαίου και Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης  της Περιφέρειας Πελοποννήσου. 
 
Γεννήθηκε το 1971 και είναι από την Καλαμάτα. Είναι μέλος  της Ένωσης Ποινικολόγων Ελλάδος και της Ένωσης Ευρωπαίων Ποινικολόγων. Έχει εκλεγεί 5 φορές Σύμβουλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Διετέλεσε μέλος του Προεδρείου ως Ταμίας το διάστημα 2007-2011 και Αντιπρόεδρος τα έτη 2013-2015. 

Στο πλαίσιο της δραστηριότητάς του στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, διετέλεσε υπεύθυνος της επιτροπής αλλοδαπών και υπεύθυνος της νομικής βοήθειας (legal aid) καθώς και εκπρόσωπος του Δ.Σ.Α. στη Βαλκανική Ομοσπονδία Νομικών. 

Ο παππούς του Γεώργιος έπεσε ηρωικά μαχόμενος κατά το έπος του ’40 και προτομές του βρίσκονται στο κέντρο της Καλαμάτας και στο χωριό του, την Αγριλιά Μεσσηνίας.

Ο πατέρας του Αριστόδημος και ο θείος του Διονύσης αγωνίστηκαν για την ανατροπή της χούντας και την αποκατάσταση της δημοκρατίας (για αυτό βασανίστηκαν και εξορίστηκαν). Υπήρξαν στενοί συνεργάτες  του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. 
 
Έχει ενεργή παρουσία στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ από τα μαθητικά του χρόνια.  
Ως ΜΑΚίτης σε ηλικία 15 ετών συνελήφθη για αφισοκόλληση και οδηγήθηκε σε δίκη. Ως φοιτητής είχε αδιάκοπη μαχητική παρουσία στην ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, όπου διατέλεσε Τομεάρχης Εξωτερικού και την εκπροσώπησε, λόγω γνώσης ξένων γλωσσών (αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά) σε πολλά συνέδρια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. 
 
Ήταν δύο φορές μέχρι σήμερα υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ: Το 2004 στο Νομό Μεσσηνίας (με μονοσταυρία) όπου τιμήθηκε με 7096 σταυρούς προτίμησης και το 2007 στην Β΄Αθηνών.      
 
Σήμερα, είναι Μέλος της Ε.Κ.Ο. Δικηγόρων Ν.Δ. και του Τομέα Δημόσιας Διοίκησης, Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης. 
 
Είναι παντρεμένος με την Οικονομολόγο - Ολυμπιονίκη - Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Ολυμπιονικών (Μεσσήνια) Σταυρούλα Κοζομπόλη, με την οποία έχουν δύο παιδιά, τον Αριστόδημο και τη Δήμητρα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου