25.5.19

Με ηλιοφάνεια όσοι πάνε στα χωριά τους για ψήφο

Ζωή – έστω και για λίγες ώρες – στα χωριά της χώρας  θα δώσουν όσοι διατηρούν ακόμη εκεί, τα εκλογικά τους δικαιώματα. 

Όσοι ταξιδέψουν το Σάββατο, θα συναντήσουν  ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά, με βροχές και τοπικές καταιγίδες μόνο στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς και στα βόρεια ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί :
Στη Βόρεια Ελλάδα από 11 έως 28 β,
Στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 16 έως 27 β,
Στη Δυτική Ελλάδα από 9 έως 24 β (στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο έως και 26 β),
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 16 έως 26 β,
Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα από 20 έως 25 β.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και τοπικά στον Κορινθιακό Κόλπο μέτριοι 5 μποφόρ.

Στην Αττική το Σάββατο θα υπάρχει ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημεριανές ώρες κυρίως στα βόρεια τμήματα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα από νότιες διευθύνσεις έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις θα έχει και στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες από νοτιοανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου