24.5.19

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Υλικό στους εκλογικούς αντιπροσώπους

Ξεκίνησε η διαδικασία παραλαβής, από τους δικαστικούς  αντιπροσώπους  των σάκων με το απαραίτητο υλικό, εν όψει των εκλογών της Κυριακής. Στην Καλαμάτα η διαδικασία θα συνεχιστεί και το Σάββατο (από τις 8πμ και θα ολοκληρωθεί μέχρι να παρουσιαστεί και ο τελευταίος αντιπρόσωπος) και εξελίσσεται ομαλά με τη συμμετοχή πολλών δημοτικών υπαλλήλων.
Μαζί με τους σάκους κάποιοι δικαστικοί αντιπρόσωποι παραλαμβάνουν και συσκευές tablet για την ασφαλή μετάδοση των αποτελεσμάτων από συγκεκριμένα εκλογικά τμήματα όπως έχει καθορίσει το Υπουργείο Εσωτερικών.
Για την εξυπηρέτηση των δημοτών, η υπηρεσία δημοτολογίου του δήμου Καλαμάτας θα λειτουργήσει και το Σάββατο 25 Μαΐου (από τις 9πμ έως τις 7μμ) και την Κυριακή πάλι από τις 7πμμ μέχρι να κλείσουν οι κάλπες (7μμ)  
 Όπως ανακοινώθηκε ανοικτό θα είναι και το ΚΕΠ, στο ιστορικό Δημαρχείο.
 Προκειμένου να βοηθηθούν οι εκλογείς να βρουν τα τμήματα όπου ψηφίζουν μεταξύ 8:00 έως 14:00 το Σάββατο και την Κυριακή από τις 7:00 μέχρι τις 19:00.

ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ

Κανένας πολίτης δεν πρέπει να ξεκινήσει για το εκλογικό τμήμα, χωρίς να γνωρίζει εκ των προτέρων πού θα ψηφίσει. Επειδή φέτος η εκλογική διαδικασία είναι τετραπλή, έχουν προστεθεί πολλά σχολεία και επομένως και νέα εκλογικά τμήματα, για την άνετη εξυπηρέτηση των εκλογέων.
Οι πολίτες μπορούν να μάθουν πού ψηφίζουν μέσω της εφαρμογής 
Αν δεν μπορούν θα πρέπει να ρωτήσουν στα ΚΕΠ ή από το πρόγραμμα εκλογής, που έχουν αναρτηθεί σε διάφορα σημεία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου