11.10.19

Από το μπάσκετ στις πασαρέλες, λόγω ύψους

 Η Εκατερίνα Λισίνα είναι αθλήτρια από τη Ρωσία και παίζει μπάσκετ. Είναι καλλίγραμμη με όμορφο πρόσωπο τόσο που τράβηξε την προσοχή των ατζέντηδων που την έπεισαν να σταματήσει το μπάσκετ και να γίνει μοντέλο σε πασαρέλες. 
Διαθέτει ένα και μοναδικό προσόν σε όλο τον πλανήτη.
Το ύψος της αγγίζει τα 2μέτρα και 3 εκατοστά και είναι η γυναίκα με τα μακρύτερα πόδια στον κόσμο. Με τα τακούνια στις πασαρέλες αγγίζει και τα 2.10 σε ύψος.
Σήμερα η 31 ετών Εκατερίνα είναι το ψηλότερο μοντέλο του κόσμου. Από τα 16 της χρόνια είχε ύψος κοντά στα 2 μέτρα και για το λόγο αυτόν ασχολήθηκε με το μπάσκετ. «Ο Θεός με ευλόγησε με ένα υπέροχο ύψος για να φτάσω στα αστέρια» λέει η ίδια.
Η ομάδα της ήταν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ήταν από τις βασικότερες και καλύτερες παίκτριες. Αγωνίστηκε και με την εθνική ομάδα της Ρωσίας κατακτώντας μετάλλια σε παγκόσμιο πρωτάθλημα και σε ολυμπιακούς αγώνες.
«Ήμουν 24 ετών όταν άρχισα να συνειδητοποιώ ότι ήμουν ελκυστική και οι άνδρες δεν μπορούσαν να ξεκολλήσουν το βλέμμα τους από πάνω μου» λέει και συνεχίζει «Είχα πάντα αθλητικό και γυμνασμένο σώμα και αυτό με βοήθησε και στο μπάσκετ και στην πασαρέλα».
Η Εκατερίνα έχει γίνει πρωτοσέλιδο στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας στη χώρα της και είναι ένα από τα αναγνωρίσιμα πρόσωπα στη χώρα της.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου