10.10.19

ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Από μεσάνυχτα μέχρι μεσημέρι η κακοκαιρία

Φθινοπωρινός ο καιρός τις επόμενες μέρες. Τουλάχιστον μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη που υπάρχει η γενική πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.
Την Παρασκευή Σε Ιόνιο, Πελοπόννησο και Κρήτη θα υπάρχουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες, όπως δείχνει και ο χάρτης  βροχές και καταιγίδες θα ξεκινήσουν κατά τις 3 πμ. 
Βαθμιαία βελτίωση μετά το μεσημέρι. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα κεντρικά και τα βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά - βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Στα υπόλοιπα αρχικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 στρεφόμενοι βαθμιαία από το μεσημέρι και από τα βόρεια σε βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ.
ΣΑΒΒΑΤΟ 12-10-2019
Στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, τις Σποράδες, την Εύβοια και τη βόρεια Κρήτη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το μεσημέρι με τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και στα ορεινά δεν αποκλείεται να σημειωθούν τοπικοί όμβροι.
Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 , στο Αιγαίο από το μεσημέρι τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά και τα βόρεια.
ΚΥΡΙΑΚΗ 13-10-2019 Γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα βόρεια ηπειρωτικά
τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.
ΔΕΥΤΕΡΑ 14-10-2019 Γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως στα δυτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στο Αιγαίο 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
ΤΡΙΤΗ 15-10-2019 Γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις στα δυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα πελάγη βόρειοι βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
ΤΕΤΑΡΤΗ 16-10-2019 Παροδικές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου