12.10.19

Εκδικήθηκε την πρώην ερωμένη του στέλνοντας ερωτικό βίντεο στη μητέρα της

Ο 21χρονος Steven Balmont, από Grangetown του Cardiff, ήταν ερωτευμένος με την 37χρονη, την οποία γνώρισε ενώ φοιτούσε στο κολέγιο.
Αφού χώρισε μαζί της, για να την εκδικηθεί, έστειλε μέσω της εφαρμογής Messager δύο βίντεο στη μητέρα και σε δύο φίλους της, στα οποία έκαναν σεξ.
Η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο Crown Court του Cardiff. Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ακούστηκε ότι το ζευγάρι ήταν μαζί για δύο με τρία χρόνια πριν η σχέση αρχίσει να «έχει προβλήματα».
Η εισαγγελέας Kathryn Lane δήλωσε: «Το περιστατικό την έκανε να νιώθει άγχος και κατάθλιψη. Είπε ότι δεν μπορεί να φάει σωστά. Λέει ότι δεν μπορεί να εργαστεί και δεν βγαίνει επειδή φοβάται ότι θα δει τον εναγόμενο».
Σύμφωνα με τη Sun, o δικηγόρος του Jonathan Lewis είπε: «Όταν η σχέση άρχισε να παραπαίει, το πήρε σκληρά. Ήταν η πρώτη του μεγάλη σχέση. Η πρώτη φορά που αγάπησε τόσο».
Ο Balmont παραδέχτηκε πως ήταν ένοχος για αποκάλυψη σεξουαλικής φωτογραφίας ή ταινίας χωρίς τη συναίνεση του ενός με την πρόθεση να προκαλέσει δυσφορία.
Κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο Balmont δέχτηκε ότι η αντίδρασή του ήταν «αποτρόπαιη» αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν πρόλαβε να βλάψει την πρώην του τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους.
Ωστόσο ο δικαστής Rhys Rowlands υποστήριξε πως ήταν η «απόλυτη ανοησία». «Τέτοιες συμπεριφορές προκαλούν μεγάλη ανησυχία και μεγάλη αγωνία στα θύματα», ανέφερε.
Ο δικαστής δήλωσε ότι η συμπεριφορά του Balmont «έγινε σε ένα βαθμό από την ανωριμότητά του».
Είπε επίσης για την μητέρα του θύματος: «Η αποστολή τέτοιου είδους βίντεο σε μια κυρία της ηλικίας της είναι άσχημη και αηδιαστική».
Ο Balmont τιμωρήθηκε με ποινή 30 εβδομάδων με αναστολή, 20 ημέρες παρακολούθηση από ειδικούς και 150 μέρες εθελοντική εργασία.
Επίσης του απαγορεύτηκε η επαφή με το θύμα του για 3 χρόνια.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου