1.11.19

Παρά 1€ 34 εκατ. έδωσε ο Μαρινάκης και πήρε το Mega

Με το ποσό των 33.999.999 ευρώ κατακυρώθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη το σήμα του Mega και η πολύτιμη ταινιοθήκη του σταθμού. 
Ο επιχειρηματίας πλειοδότησε έναντι των Βαρδινογιάννη, Κυριακού, Σαββίδης στον διαγωνισμό που έγινε το πρωί της Παρασκευής (1/11) προσφέροντας το ποσό των 34 εκατομμυρίων ευρώ (33.999.999 για την ακρίβεια), ενώ η δεύτερη ήταν της τάξης των 33.000.000 ευρώ.
Σύμφωνα με το news247. gr : "Οι ενδιαφερόμενοι κατέθεσαν τις δεσμευτικές προσφορές τους για την «Ομάδα Ενεργητικού Α'», που είναι η ακίνητη περιουσία του Mega, την «Ομάδα Ενεργητικού Β'», δηλαδή τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία του καναλιού, όπως η ταινιοθήκη του, το σήμα «Mega», οι τίτλοι που έχει κατοχυρώσει, το αρχείο ειδήσεων, τα μηχανήματα και τα χρέη του καναλιού. Ενδιαφέρον για την ταινιοθήκη και το σήμα του σταθμού εκδήλωσαν η Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς και οι κ.κ. Βαρδινογιάννης, Κυριακού και Σαββίδης.
Ακόμη, στο πλαίσιο του πρώτου πλειστηριασμού, πουλήθηκαν τρία ακίνητα στο Μαρούσι και ένα ακίνητο στην Κρήτη. Για τα ακίνητα υπήρξαν δύο προσφορές: 384.000 ευρω από την ΤΕΡΝΑ και 500.000 ευρω απο την κοινοπραξία ΩΘΗΣΗ.
Στο "τραπέζι" προς πώληση βρέθηκε η ταινιοθήκη του Mega που περιλαμβάνει: α) γενικό αρχείο, β) ενημερωτικό αρχείο (εκπομπές ενημερωτικού – ψυχαγωγικού περιεχομένου), γ) τηλεπαιχνίδια, δ) μονόλεπτα γενικού περιεχομένου, ε) μυθοπλασία με σενάριο (ελληνικές σειρές), και στ) αθλητικές εκπομπές και επιλεγμένες αθλητικές διοργανώσεις (αγώνες). Επιπρόσθετα όλο το ειδησεογραφικό και αθλητικό αρχείο (δελτία, ρεπορτάζ, στιγμιότυπα αγώνων και διοργανώσεων). Τα σήματα αφορούν τόσο το ίδιο το κανάλι και τις λειτουργίες του, όσο και διάφορες εκπομπές. Μαζί με τα σήματα μεταβιβάστηκε ο διαδικτυακός ιστότοπος MEGATV.com καθώς και όλα τα σόσιαλ μήντια.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου