2.11.19

Ανοικτά - αν θέλουν - τα εμπορικά την Κυριακή

Ανοιχτά μπορούν να είναι αυτή την Κυριακή (3 Νοεμβρίου) τα καταστήματα, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από τις 11το πρωί  έως τις 6μμ. 
Ήδη από Παρασκευή (1/11), ξεκίνησαν οι φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου 2019.
Όπου το επέτρεπε ο καιρός από τις πρωινές ώρες κόσμος που στάθηκε μπροστά σε βιτρίνες καταστημάτων για να πραγματοποιήσει διάφορες αγορές ή «χαζέψει». Για μία πρώτη ματιά.
«Είναι μια καλή ευκαιρία αυτή την περίοδο εκπτώσεων να κάνουμε κάποια ψώνια. Μην φανταστείτε κάτι ιδιαίτερο, άλλωστε οι τιμές παραμένουν υψηλές για το πορτοφόλι μας. Περισσότερο βόλτα, παρά ψώνια» σχολιάζει ένας καταναλωτής
Για το λόγο αυτό και ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών θέλει την κατάργηση του θεσμού  των ενδιάμεσων εκπτώσεων. Σύμφωνα με ανακοίνωσή του «εκφράζοντας την πλειοψηφία των μελών του και θέτοντας ως στόχο την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας της αγοράς, έχει καταθέσει πρόταση άμεσης κατάργησης του θεσμού των ενδιάμεσων εκπτώσεων».
Στη διάρκεια των εκπτώσεων εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών, που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου