17.1.20

Τουλάχιστον 20.000 κορίτσια θέλουν να συνοδεύσουν Ιάπωνα δισεκατομμυριούχο σε διαστημικό ταξίδι

 Οι αιτήσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται σήμερα 17 Ιανουαρίου.

Στις 20.000 ανέρχεται ο αριθμός των αιτήσεων που έχουν υποβληθεί από κορίτσια, μέχρι στιγμής, για να συνοδεύσουν τον Ιάπωνα δισεκατομμυριούχο Γιουσάκου Μαεζάβα σε ένα διαστημικό ταξίδι.
Οι αιτήσεις των υποψηφίων κοριτσιών για μια θέση στο διαστημικό ταξίδι που σχεδιάζει να κάνει ο Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος Γιουσάκου Μαεζάβα, έχουν φτάσει τις 20.000.
Όπως αναφέρει η Daily Mail, που επικαλείται ανακοίνωση από την πλατφόρμα AbemaTV με έδρα την Ιαπωνία, η οποία θα προβάλλει τα ραντεβού του Ιάπωνα δισεκατομμυριούχου.
Ο 44χρονος Γιουσάκου Μαεζάβα, ο οποίος δραστηριοποιείτο στον χώρο της μόδας, αναμένεται να γίνει ο πρώτος ιδιωτικός επιβάτης της διαστημικής πτήσης SpaceX του Έλον Μασκ, η οποία προγραμματίζεται για το 2023.
Έτσι, ο Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος δημοσίευσε μια διαδικτυακή αγγελία, σύμφωνα με την οποία αναζητά μια κοπέλα ηλικίας 20 ετών και άνω για να τον συνοδεύσει στο εν λόγω διαστημικό ταξίδι.
Πάντως, μεταξύ των χαρακτηριστικών που ζητά ο Γιουσάκου Μαεζάβα να έχει η κατάλληλη κοπέλα είναι το να είναι «πάντα θετική» με «φωτεινή προσωπικότητα« και «να απολαμβάνει να ζει στο έπακρον».
Ο Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος έχει δηλώσει το εξής:
«Άρχισα να πιστεύω ότι αυτή ήταν μια καλή ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε σοβαρά την ιδέα της "διαρκούς αγάπης μιας γυναίκας", για την οποία είχα μόνο μια ασαφή εικόνα. Έλαβα την απόφασή μου και αυτή ήταν να προχωρήσω στο πρόγραμμα. Θέλω να βρω έναν "σύντροφο ζωής"».
Ο Γιουσάκου Μαεζάβα πρόσφατα χώρισε από την 27χρονη ηθοποιό Αγιάμε Γκορίκι και περιμένει να βρει μια «σύντροφο ζωής», όπως την ονομάζει, για «να διατυμπανίσει» την αγάπη τους και «να φωνάξει» για την παγκόσμια ειρήνη από το διάστημα.
Οι αιτήσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται σήμερα 17 Ιανουαρίου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου