16.1.20

ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟ Ι.Χ. ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΤΡΟΧΑΙΑ ατυχήματα δυστυχώς δεν συμβαίνουν εκτός πόλεως αλλά και εντός των πολεοδομικών συγκροτημάτων όπως στην ΤΡΙΦΥΛΙΑ.
 Ένα όχημα μιας γυναίκας σήμερα ξέφυγε της πορείας του στον εθνικό δρόμο προς Κυπαρισσία με αποτελέσματα να συγκρουσθεί στη συνέχεια σε 3 σταθμευμένα οχήματα στη είσοδο βιοτεχνικής μονάδας 2 χιλιόμετρα έξω από την πόλη ευτυχώς χωρίς θύματα.
Υπάρχουν ωστόσο περιπτώσεις που δεν καταγράφονται πάντα από τις αρχές ιδίως όταν σταθμεύσεις το όχημα σου κανονικά στο δρόμο και κοντινό όχημα στη προσπάθεια του να σταθμεύσει στο ίδιο σημείο κάνει τη μάσκα οχήματος αγνώριστη. Ένα τέτοιο περιστατικό βίωσε αναγνώστρια μας την περασμένη εβδομάδα το βράδυ κοντά στην περιοχή του νοσοκομείου καθώς σύμφωνα με μαρτυρία γειτόνισσας ο οδηγός του οχήματος μάλλον είχε πιει λίγο παραπάνω πέφτοντας στον μπροστινό προφυλακτήρα του οχήματος. Αλλιώς δεν δικαιολογείται ότι ο παραβάτης οδηγός έφυγε χωρίς να τρέχει τίποτα και τώρα η ιδιοκτήτρια προσπαθεί χωρίς να ευθύνεται να καλύψει τη ζημιά από την τσέπη της. Μιλάμε φυσικά για τέτοια αναισθησία που έχουμε δυστυχώς δει κι άλλες φορές άλλοτε με γρατζουνιές κι άλλοτε πιο σοβαρά στους δρόμους της πόλης. Τελικά όντως και η οδική συμπεριφορά είναι θέμα παιδείας...

φωτο αρχείου 

ΓΙΑΝ. ΜΠ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου