18.1.20

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ!

 ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Στόχος του προγράμματος αυτού είναι η εξέταση όλων των γυναικών ηλικίας 25 ετών και άνω με τεστ Παπανικολάου και των γυναικών από 40 ετών και άνω επιπροσθέτως με ψηφιοποιημένη μαστογραφία.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης , ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας σε συνεργασία με το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας πραγματοποιούν
Προγράμματα πληθυσμιακού ελέγχου με Δωρεάν μαστογραφίες & τεστ Παπανικολάου σε όλο τον γυναικείο πληθυσμό.
Βάζοντας σε προτεραιότητα τις πολιτικές πρόληψης & προαγωγής της υγείας των πολιτών & έχοντας πάντα στο επίκεντρο τη καλύτερη θωράκιση της υγείας!

 Η Κινητή Μονάδα του «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ», θα βρίσκεται  στα Σπάτα (Δημοτικό Στάδιο)  μέχρι τις 31/1/2020 και από τη Δευτέρα ξεκινά την υλοποίηση του προγράμματος πληθυσμιακού ελέγχου για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση των κακοηθών όγκων μαστού και τραχήλου της μήτρας.

 Σε δηλωση του ο Περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου ιατρός Άγγελος Χρονάς τονίζει ότι :
"Προσωπικός μου στόχος είναι να γίνει η Πελοπόννησος πρωτοπόρος στην μάχη κατά του καρκίνου έχουμε ξεκινήσει από τον Δήμο Κορινθίας και κατεπέκταση σε όλη την περιφερειακή ενότητα με απώτερο σκοπό να καλυφθούν και οι υπόλοιπες περιφερειακές ενότητες"

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου