17.1.20

ΦΩΤΟ - Dasha Zukova: Αυτή είναι η νέα γυναίκα του Σταύρου Νιάρχο

Πάνω από 5 εκατομμύρια λίρες αναμένεται να κοστίσει η τελετή του γάμου της Dasha Zukova και του Σταύρου Νιάρχου. 

Το ζευγάρι θα παντρευτεί το ερχόμενο σαββατοκύριακο στην Ελβετία έπειτα από μια σχεδόν δεκαετία γνωριμίας -η σχέση τους ωστόσο ξεκίνησε το 2018. Έχουν κάνει ήδη έναν πολιτικό γάμο τον περασμένο Οκτώβριο στη Γαλλία.

Ο 34χρονος Έλληνας δισεκατομμυριούχος και η 38χρονη επιχειρηματίας και έφτασαν στον κοσμοπολίτικο προορισμό, με ιδιωτικό αεροσκάφος, στις αρχές της εβδομάδας για να οργανώσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες. 
Η τελετή του γάμου θα πραγματοποιηθεί στο Σεν Μόριτζ ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Kulm St. Moritz που ανήκει στην οικογένεια του γαμπρού.
Τι πρέπει όμως να ξέρουμε για την γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του γόνου της γνωστής οικογένειας που ήταν ο πιο περιζήτητος εργένης;
1. Η Dasha Zukova είναι λάτρης της τέχνης, της μόδας ενώ έχει έντονη φιλανθρωπική δράση. Είναι ιδρύτρια του Garage Magazine.
2. Ήταν παντρεμένη με τον μεγιστάνα Roman Abramovic μέχρι το 2017.
3. Από τον πρώην σύζυγό της έχει δύο παιδιά, ένα αγόρι δέκα ετών και ένα κορίτσι έξι.
4. Είναι παιδί χωρισμένων γονιών. Γεννημένη στη Μόσχα και μεγαλωμένη στη ρωσική πρωτεύουσα μέχρι τα 10 της. Στη συνέχεια μετακόμισε στο Χιούστον μαζί με τη μητέρα της Yelena κι έπειτα, οι δυο τους, έζησαν στο Λος Άντζελες.
5. Έχει σπουδάσει Σλαβικές Επιστήμες και Λογοτεχνία στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στη Σάντα Μπάρμπαρα. Έκανε μια απόπειρα για ιατρικές σπουδές στο Λονδίνο αλλά τελικά την κέρδισε η μόδα αφού δημιούργησε ένα δικό της brand παρέα με μία φίλη της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ dasha_zhukova_fp στις


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ dasha_zhukova_fp στις

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου