" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

17.1.20

«Δρόμοι Ελευθερίας» στη Μεσσήνη

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο στο Δημαρχείο, είχε σήμερα το πρωί ο υπεύθυνος του Προγράμματος «Καλαμάτα 1821: Δρόμοι Ελευθερίας» καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Νίκος Ζαχαριάς.
Στη συνάντηση διερευνήθηκαν συμπράξεις και η δημιουργία νέων εκδηλώσεων με επίκεντρο τον Δήμο Μεσσήνης, στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την απελευθέρωση του 1821. Στη συνέχεια ο κ. Ζαχαριάς με τον Αντιδήμαρχο Μεσσήνης Δημήτρη Γαλιάτσο επισκέφθηκαν την παλαιά Μονή  Βουλκάνου, ώστε να διαπιστώσουν την προσβασιμότητα του οδικού δικτύου ενόψει των γυρισμάτων της ταινίας «Δρόμοι Ελευθερίας».

Θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις για την ανάδειξη των σημείων ιστορικού ενδιαφέροντος του Δήμου Μεσσήνης καθώς και των ιστορικών προσωπικοτήτων που πρωταγωνίστησαν στην περίοδο της Επανάστασης του 1821 στην ευρύτερη περιοχή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου