16.1.20

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ρεσιτάλ Κιθάρας το Σάββατο

Ρεσιτάλ κιθάρας στην αίθουσα συναυλιών του δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας (πλατεία Βιλεαρδουίνου, κάτω από το Κάστρο) το Σάββατο (18 Ιανουαρίου). Στις 8μμ  ο σπουδαστής Λουκάς Αθηναίος Αθηνάδης θα παρουσιάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα με έργα πολλών δημιουργών. 

Η είσοδος για το ρεσιτάλ κιθάρας στο Δημοτικό Ωδείο είναι ελεύθερη.
 
Ο Λουκάς Αθηναίος Αθηνάδης γεννήθηκε το 1999 στην Αθήνα. Το 2017 αποφοίτησε από το Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας και συνεχίζει τις σπουδές του στο τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών.
Είναι μαθητής του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας από το 2007, στην τάξη κλασσικής κιθάρας του Αντ. Κουφουδάκη. Το 2016 συμμετείχε στο Φεστιβάλ Κιθάρας Παλαιού Φαλήρου, όπου διακρίθηκε με Α’  έπαινο, ενώ τις χρονιές 2015, 2016 πήρε μέρος στο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου.
Ακόμα, έχει συμμετάσχει σε όλα τα Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας, αποσπώντας το 1ο βραβείο σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Έχει εμφανιστεί σε πολλές συναυλίες σε σημαντικούς χώρους, είτε σόλο κιθάρας, είτε μουσικής δωματίου, όπως το Πνευματικό Κέντρο, το Κάστρο της Καλαμάτας, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου καθώς και σε εκδηλώσεις του δήμου Καλαμάτας σε δημόσιους χώρους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου