29.1.20

ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΟΣ ; Η ΟΠΑΔΟΣ ;

 Απορούν γιατί παραιτήθηκε ο Ζαγοράκης, και δεν απορείτε γιατί τον ψηφίσατε;;

Τι ωραίοι που είμαστε σαν Έλληνες!
 Θα έχουν φτάσει οι Τούρκοι στη Σαλαμίνα, και εμείς θα είμαστε έξω από το γήπεδο της Τούμπας ή στο Καραϊσκάκη και θα χτυπάμε ο ενας στον άλλον! 
Απορούν γιατί παραιτήθηκε ο Ζαγοράκης, και δεν απορείτε γιατί τον ψηφίσατε;; 
 Αυτόν και κάτι ηθοποιούς που στέλνουμε στην Ευρωβουλή, λες και η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι γήπεδο ή σήριαλ να το βλέπεις στο σαλόνι, να κλαις και να τρως πίτσα για να σου περάσει! 
 Μόλις σας μιλήσουν για ελληνικό ποδόσφαιρο, ξεχνάτε και το χάλι σας και το μεροκάματο και τον πόνο στις αρθρώσεις!
 Ένας λαός που όλη την ώρα κόβει πίτες, τρώει πίτες με γύρο, παραγγέλνει απέξω καφέ ,ακόμα και σε διαστημόπλοιο να βρίσκεται να του το φέρει ο αστροναύτης, πάει από το σαλόνι στο μπάνιο με το αυτοκίνητο, καταπίνει μνημόνια, μειώσεις μισθών, αυξήσεις φόρων, κλείνει την κεντρική θέρμανση στην πολυκατοικία, χρωστάει ενοίκια, ΔΕΗ και νερά, αλλά μην του πεις τίποτα για την ομάδα του, για το οδήγημα του, για το πουλί του, και για το σκύλο του! 
 Ο θεοσεβούμενος αυτός Έλληνας που πηγαίνει και ανάβει κερί και προσκυνάει στην εκκλησία, αλλά ρίχνει 100 χριστοπαναγίες στο βοηθό του, και στη γυναίκα του το βράδυ! 
Οσαν τα πρόβατα οδηγούμαστε από τα διπλανά μας ζωντανά, στα νυχαδικα των γυναικών, να τους κολλάνε ψεύτικα νύχια, μαύρα και μακριά να είναι σαν τις κακές μάγισσες.. Τους φουσκώνουν τα χείλια που γίνονται σαν τα οπίσθια της μαϊμούς, με σκισμένα παντελόνια και φουσκωμένα στήθη, μόνο για οπτική χρήση, μην το ακουμπήσει κανένας και μας κάνει κάνα χουνέρι η σιλικόνη! 
 Με μία αναταραχή στο ποδόσφαιρο, έναν καπουτσίνο και μία μπουγάτσα, στέλνεις τον Έλληνα στην άκρη του δρόμου και μαλώνει , κι εσύ μπορείς να περάσεις, μνημόνια και μνημόσυνα και κηδείες για τη χώρα, και τον ίδιο και το μέλλον των παιδιών του! 
 Παίξτε μπάλα ρε, και ψηφίστε ποδοσφαιρικά….

Θοδωρος Γαλανοπουλος

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου